Teammanager Jeugdzorg Almelo
Pluryn

Sluit je aan bij een organisatie in ontwikkeling en blijf onderweg naar beter. Denk mee over ons beleid. Leer en groei in een zorgorganisatie met een doelgroep die uitdaagt.

‘Ik kies voor Pluryn omdat hier de meeste ruimte is voor mijn persoonlijke ontwikkeling'
   -  Ayla, teamleider bij Pluryn  -

Waar doe jij het voor?

Als manager voel jij je succesvol als je ziet dat jouw teams zelfstandig en flexibel opereren en een hoge kwaliteit van zorg bieden. Dat bereik je door present te zijn en vertrouwen te geven. Kortom: tijd, aandacht en waardering. Je stimuleert open communicatie, reflectie, proactieve samenwerking en professionaliteit. Daardoor haalt iedereen het beste uit zichzelf!

Wat mag je doen?

We waarderen jouw expertise en gaan graag samen aan de slag om de best mogelijke zorg te bieden aan de jongeren binnen de diverse woon- en behandelsettings.

Je geeft op inspirerende wijze leiding aan de medewerkers die werken met jeugdigen met een complexe hulpvraag, vanuit Pluryn locatie Almelo. 
Binnen jouw cluster ben je integraal verantwoordelijk voor de vormgeving en uitvoering van het primaire proces. Je coacht en faciliteert je medewerkers met een positieve instelling, waardoor zij steeds zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen. Je zet de lijnen helder uit en waar nodig stuur je bij. Op zorginhoud werk je nauw samen met een gedragswetenschapper.

Bedrijfsvoering is je zeker niet vreemd. Als teammanager draag je zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid en weet je succesvol de koppeling te maken tussen inzet van beleid en het beschikbare budget. Je denkt en beweegt mee met ontwikkelingen, zowel intern als extern.

Je hebt een actieve en ondernemende rol in het uitdragen van de visie, cultuur en het organisatiebeleid binnen Pluryn Almelo. Je draagt zorg voor een goede samenwerking met collega’s van o.a. behandeling en de andere onderdelen binnen en buiten de organisatie. Je bent in staat via je netwerk (nieuwe) relaties aan te boren/ uit te bouwen.

Pluryn Almelo is een dynamische omgeving waar iedere dag weer anders is. Je krijgt veel vrijheid om je functie en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Daarnaast werk je samen met enthousiaste bevlogen collega’s van verschillende disciplines bij het opzetten en uitbreiden van diverse projecten.

Als teammanager draai je met je collega's mee in de bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijden.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over minimaal hbo- werk en denk niveau, in ieder geval met een afgeronde managementopleiding op hbo niveau. Ook heb je minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een managementfunctie en leidinggeven aan teams.
 • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van jeugdzorg, transitie en transformatie.
 • Ondernemen zit je in het bloed, je denkt buiten de kaders en stuurt op resultaat. 
 • Je kunt samenwerken en weet anderen te motiveren om deel te nemen. Uitgangspunt hierbij is dat wij de cliënt optimaal ondersteunen.
 • Wij zoeken een collega die empathisch en zelfstandig is en het lef heeft om feedback te geven en besluiten te nemen waar nodig. Ook ben je doortastend als het gaat om kritieke situaties.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met leiding geven aan medewerkers in een dynamisch cluster met zeer complexe zorg.
 • Je weet wat je medewerkers nodig hebben. Binden & boeien van medewerkers is een van de belangrijkste speerpunten.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om rationeel besluiten te nemen en kent een goede werk/privé balans.
 • Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs en auto.

Almelo

Pluryn Almelo biedt specialistische zorg en behandeling aan normaalbegaafde kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar met complexe problemen. Dit doen we waar mogelijk via hulp bij hun familie thuis, op school en/of in de wijk. Zorg is nu eenmaal het meest effectief als het aansluit bij het gewone leven. Als het niet anders kan, komt 24-uurszorg bij onze voorzieningen in beeld. We hebben kennis van intensieve behandelingen, wonen en opgroeien, onderwijs en arbeidstoeleiding. Ook werken we nauw samen met lokale, provinciale en landelijke kennisinstellingen. Hierdoor zijn we in staat integrale oplossingen te bieden en kunnen we inspelen op individuele behoeften en mogelijkheden. 

Alvast een indruk krijgen van onze locatie?
Klik hier voor meer informatie en een digitale rondleiding. 

Dit biedt Pluryn

 • Een boeiende en afwisselende fulltime baan met veel ruimte en vrijheid voor het vormgeven van eigen werkzaamheden; 
 • Een Managementteam met veel bevlogenheid en humor met wie je samenwerkt en kunt sparren;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Jeugdzorg. De functie teammanager is binnen de cao jeugdzorg ingeschaald in functiegroep 11. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bieden we een salaris tussen €3.240,13 en €4.896,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
 • Daarbij komt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd);
 • Op de fiets naar het werk? Lekker sporten om fit te blijven? We komen je tegemoet met fiscale voordelen;
 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen naar onbepaalde tijd.

Meer weten? 

 • Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Antonio Bonetta, Directeur Bedrijfsvoering, op 06-13717300.
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur een WhatsApp naar Stefanie Arts, recruiter, via 06-18211606.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Upload jouw CV en motivatie via de website van Pluryn en wij nemen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/teammanager-jeugdzorg-almelo
De vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat gevonden hebben. 

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Nummer 110859
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn