Teammanager (locatie in Zutphen)
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg?  Trajectum is een toonaangevende speler op dit gebied.  Een uniek werkveld met een complexe doelgroep. Met elkaar kunnen wij de hoog specialistische zorg bieden die deze doelgroep nodig heeft. Wij zijn voor onze locatie in Zutphen op zoek naar een: 

Teammanager

(Zutphen, Specialistisch Verblijf Oost, 24-32 uur per week)

 Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag als teammanager voor twee teams: de Tuba en de Fagot in Zutphen. Onze cliënten zijn mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag. De leeftijd van cliënten loopt uiteen van 40 jaar tot 80 jaar, het gaat om ongeveer 20 cliënten. Deze cliënten verblijven in woongroepen en ontvangen beschermde behandeling voor een co-morbide en bijzondere hulpvraag. Voor de complexiteit van de gedragsproblematiek is een specifieke bejegening en - behandeling opgesteld, die helpt voorkomen dat cliënten ontregeld raken en maatschappelijk ontsporen. De focus van de teams ligt op verbetering van het perspectief van cliënten en op het stapsgewijs verbeteren van hun deelname aan het maatschappelijke leven. 

Wat ga je doen?
Als teammanager geef je direct leiding aan een groep gemotiveerde medewerkers van ongeveer 30 fte (40 medewerkers). De teams bestaan uit zorgprofessionals die trots zijn op wat ze doen. Door jouw leidinggevende ervaring ben je in staat om ontwikkelingen te vertalen in beleid en behaal je met de teams de afgesproken doelstellingen, kwalitatief en doelmatig. Kansen voor innovatie pak je samen met de teams op. 

 

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste ervaren manager met kennis van zorg en bedrijfsvoering. Je bent proactief en denkt probleemoplossend. Je hebt affiniteit met de doelgroep: cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag. Zorginhoudelijke ervaring met de doelgroep is een pré. Je bent in staat om effectief samen te werken met de teams en met behandelaars, waarin je de balans vindt tussen ruimte voor de teams om zaken zelf te regelen en helderheid over kaders. Je bent gericht op het faciliteren van teams om de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Jouw sociale en communicatie vaardigheden zijn uitstekend en gericht op verbinding, gelijkwaardigheid en de menselijke maat. Daarnaast heb je een gezonde dosis zakelijkheid en ondernemingszin. Ook beschik je over een afgeronde relevante HBO managementopleiding. 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een écht uitdagende dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling en beweging is, bieden we je de kans om je optimaal te ontplooien. Uiteraard horen hier goede voorwaarden bij:

  • Salaris conform cao- VGN, FWG 60
  • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een fietsplan.
  • Bedrijfsfitness. 

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature? Manager Bedrijfsvoering John Molema kan je alles vertellen over de functie. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer: 06-15948829 of mailen naar [email protected] 

Liever direct solliciteren? Klik dan voor 19 augustus a.s. op de button ‘direct solliciteren’.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 2 september

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Specialistisch Verblijf
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij John Molema, Bel 0615948829 of mail naar [email protected]
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 19-08-2022
Nummer 112954

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum