Teammanager MCBT
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ben jij die ervaren manager die het lef heeft te ondernemen, innoveren en je team te stimuleren hierin creatief mee te denken? Kies dan voor ons Mobiel Consultatie Team (MCBT)! Wij zoeken een

Teammanager


voor 32 tot 36 uur per week

Wie we zijn


Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Het MCBT is onderdeel van het circuit Extern van Mediant. Dit circuit bestaat uit de onderdelen POH-Jeugd, POH-GGZ en het MCBT. Circuit Extern werkt in de wijk, vanuit gezondheids- en wijkcentra of op locatie bij een ketenpartner en altijd in nauwe samenwerking met het netwerk.

Het MCBT kan door de huisarts voor een intercollegiaal overleg, consult of kortdurende behandeling van zijn of haar patiënt ingeschakeld worden. Het gaat dan vooral over (medicatie) consultatie, advies over behandeling of snelle psychodiagnostische screening. Daarnaast bieden wij kortdurende behandeling binnen de basis en/of specialistische GGZ. Tevens wordt door middel van onze module Mediant Online een volledig digitale behandeling aangeboden waarbij beeldbellen (screen-to-screen contact) afgewisseld wordt met e-health en mailcontact.
Het team bestaat uit een groot aantal disciplines waarbij ieder zijn eigen specialiteiten heeft maar ook generalistisch kan werken. Denk hierbij aan (GZ-)psychologen, psychotherapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en een psychiater. Wij werken bij voorkeur in de praktijk van de huisarts of op een locatie dicht bij de patiënt.

Wat ga jij doen?


De medewerkers van het MCBT werken op verschillende locaties, waardoor jij op afstand stuurt. We vinden het belangrijk dat jij affiniteit hebt met deze manier van werken en aansturen. Je bent vooral gericht op het ontwikkelen en stimuleren van medewerkers en weet de verbinding met hen aan te gaan en te houden, ook al zie je ze niet dagelijks.
Je werkt nauw samen met externen, o.a. de huisartsen, gemeentes, ketenpartners en ook intern sla je een brug naar andere afdelingen. Je bent veel pad om nieuwe verwijzers te ontmoeten en (bestaande) samenwerkingen te ontwikkelen en te verstevigen. Het MCBT is een team waarmee je buiten bestaande protocollen en standaarden kunt denken en samen ruimte kunt zoeken om de zorg te verbeteren, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Als teammanager ben jij hier de aanjager en motivator voor en weet je het beste uit jouw medewerkers te halen.


Wij zoeken dus iemand die het lef heeft om deze ontwikkelingen verder vorm te geven en uit te bouwen én het vermogen heeft medewerkers daarbij mee te krijgen en mee te laten denken over de toekomst. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, je werkt samen met je duale partner met wie je de doelen van de afdeling vaststelt en de kaders die daarbij horen ontwerpt. Jullie zetten samen onze professionals in hun kracht en laat hen de inhoud (mede)ontwikkelen, waarbij je zelf de regie blijft houden. Dit lukt je op zo’n natuurlijke manier, dat dit als vanzelfsprekend geaccepteerd wordt.

Jij hebt

 • (post)HBO opleiding management of bedrijfskunde
 • Bij voorkeur in combinatie met een inhoudelijke achtergrond (bijv. HBOV/Social Work)
 • Een aantal jaren relevante werkervaring als leidinggevende
 • Humor en lef

Jij bent

 • In control, doortastend, actief, gestructureerd
 • Creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • Makkelijk in contact en ondernemend
 • Actief in het opbouwen van een netwerk

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een ondernemend en energiek team
 • Enthousiaste collega managers om samen het circuit verder uit te bouwen
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei
 • Werken in een financieel gezonde organisatie
 • Salaris tussen € 3.241 en € 4.883 bij een fulltime dienstverband (FWG 60-cao GGZ).

Solliciteren

Dit kan tot en met 14 augustus as. via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je eerst meer weten, neem dan tot 16 juli as. contact op met Alison de Rooij, Manager bedrijfsvoering circuit Externe Zorg, telefoonnummer 06-18486377. Vanaf 18 juli as. kun je bellen met Hester Meijer, programmamanager/GZ-psycholoog op 06-53800494.

In verband met de vakantieperiode is de looptijd van deze vacature verruimd.
De gesprekken vinden plaats in week 33 en 34.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 238
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig midden kader
Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 08-07-2022
Reageer voor 15-08-2022
Nummer 112397

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg