Teammanager (minimaal 30 uur)
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Onze locaties in Varsseveld bestaan uit verpleeghuis Den Es en woonzorgcentrum De Bettekamp. Wegens uitbreiding van locatie De Bettekamp zoeken wij een enthousiaste teammanager ter uitbreiding van ons team van 9 teammanagers en de regiomanager. Samen ondersteunen we ruim 450 medewerkers en 230 vrijwilligers om voor onze bewoners een fijn thuis te creëren. 

In De Bettekamp werken we volgens Leefplezier waarin het belang van het creëren van waardevolle ervaringen en betekenisvolle ontmoetingen voor bewoners in de laatste fase van hun leven centraal staat. Zie hiervoor de film Met Liefde van de Leyden Academy. Dit betekent dat je samen met je teams de verlangens van de bewoners als uitgangspunt neemt om zo het leefplezier van een bewoner te vergroten. En wij merken dat leefplezier ook leidt tot meer werkplezier bij medewerkers en andersom. Dit vraagt van jou als leidinggevende om medewerkers op een andere manier te ondersteunen en dit spreekt jou juist aan! Jij stimuleert medewerkers om het werk in te richten volgens deze werkwijze, je geeft ze hierin de vrijheid om verschil te maken per bewoner en woongroep en je gaat hierover het gesprek met de medewerkers aan om ze hierin verder te begeleiden en uit te dagen. 
Een andere ontwikkeling is dat binnen een aantal jaar in Varsseveld een nieuw De Bettekamp wordt gebouwd. We verhuizen waarschijnlijk in 2023 tijdelijk naar een andere locatie en hopen in 2025 te kunnen wonen en werken in een heel mooi woon,-zorgcentrum.
De Bettekamp is in beweging en daarom zoeken we nu alvast een nieuwe teammanager die er naar uit kijkt om woonteams en teams dagbesteding te ondersteunen om liefdevolle aandacht te geven aan onze bewoners en thuiswoners die op de dag naar ons komen. 
In ons nieuwe gebouw ga je straks alle medewerkers op een verdieping integraal ondersteunen. 

Heb jij zin om mee te denken om voor onze bewoners en medewerkers het beste Woon- zorgcentrum van Nederland te ontwikkelen en Leefplezier verder te ontwikkelen, dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen

Zo ben jij

• Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een aantal jaren relevante zorg- en managementervaring. 
• Je bent een energieke, enthousiaste, ruimdenkende (faciliterende) manager die beschikt over tact. Je weet de balans te vinden tussen sturen en loslaten.
• Je bent creatief denkend en ziet kansen en mogelijkheden. Je kijkt met een open blik naar hoe het slimmer, beter of anders kan, komt zelf met vernieuwende ideeën en je weet deze veranderingen te implementeren. 
• Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn goed, evenals je analytisch vermogen en je organisatorische kwaliteiten. 

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Om hier aan bij te kunnen dragen, kan je als teammanager bij Azora rekenen op:
• Een bruto maandsalaris in FWG 55 volgens de cao VVT. 
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons. 
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’. 
• 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering.
• Diverse studie- en opleidingsmogelijkheden maar ook specialisatiemogelijkheden. 
• Een mobiele telefoon en iPad.

Bijzonderheden

Informatie/sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze regiomanager Mariët Tonen, via 0315-258484 (op werkdagen tussen 17.00 en 18.00 uur) of per mail via [email protected].

Herken jij je zelf in deze functieomschrijving en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk 10 juli via de vacature op onze website: https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/teammanager-in-varsseveld.

De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 13 juli. 

Type Vacature
Intern nummer 20220270
Organisatie Azora
Locatie Azora, Zorgcentrum De Bettekamp in Varsseveld
Postcode 7051 AK
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 30
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 08-06-2022
Reageer voor 11-07-2022
Ingangsdatum 01-08-2022
Nummer 111532

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora