TEAMMANAGER PARAMEDISCHE ZORG
Saxenburgh

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.   

Functieomschrijving
Ben jij die bedrijfsmatig ingestelde en verbindende leidinggevende die onze professionals ondersteunt en stuurt bij de ontwikkeling van toekomstbestendige paramedische zorg? Dan zoeken wij jou!

Voor de aansturing van onze paramedici binnen Revalidatiezorg en een actieve rol bij de ingezette koers zoeken wij een

TEAMMANAGER PARAMEDISCHE ZORG
Gemiddeld 30 tot 36 uur per week (83,33% tot 100%).
De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Situatieschets
Onze revalidatiezorg is volop in ontwikkeling. Toekomstgericht uitbreiden van regionale samenwerking met de eerstelijn, focus op bevordering van doorstroom in ouderenzorg en ziekenhuiszorg, het uitbreiden van activiteiten gericht op preventie, maar ook het optimaliseren van efficiënte en beheersbare zorg zijn hierbij belangrijke thema’s. Alle ontwikkelingen in de zorg én onze veranderende organisatie vragen om toegewijde, krachtige en creatieve medewerkers die in beweging zijn en continue leren.

Wat ga je doen?
Je stuurt een team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, maatschappelijk werkers en planners aan (40 medewerkers). Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de paramedische zorg en een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Samen met een transitiemanager en een collega teammanager t.b.v. de revalidatie afdeling zet je koers om de revalidatiezorg sterk en toekomstig te positioneren binnen Saxenburgh en daarbuiten. Vanuit jouw focus op toekomstgerichte ontwikkeling van de paramedische zorg neem je deel aan diverse interne en externe projecten. Je ontwikkelt en implementeert tactisch beleid voor jouw afdeling, signaleertontwikkelingen in de markt en in de technologie, initieert innovatie en onderhoudt contacten in het kader van samenwerkingsverbanden.

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over een afgeronde managementopleiding op minimaal HBO niveau en hebt meerdere jaren managementervaring. Je hebt daarnaast ook kennis van processen in de (paramedische) zorg. Je schakelt snel en moeiteloos tussen operationele problemen en de tactische/strategische vertaling hiervan. Door uitstraling en natuurlijk gezag creëer je draagvlak en krijg je je medewerkers mee in je voorstellen en plannen. Je bent een verbinder en weet dit in de praktijk op natuurlijke wijze uit te dragen. Je opereert tactvol en diplomatiek, maar bent tegelijkertijd daadkrachtig, vasthoudend en resultaatgericht. Je denkt en handelt vanuit bedrijfskundig perspectief en zoekt te allen tijde naar verbeterruimte (efficiency, productiviteit in samenhang met klantgerichtheid en kwaliteit). Tevens beschik je over aantoonbare kwaliteiten op het gebied van zowel projectmanagement als het leiden van werk- en teamprocessen in een veranderingstraject.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende functie in een organisatie die letterlijk en figuurlijk bouwt aan de toekomst. Binnen de organisatie is sprake van een mensgerichte cultuur met korte lijnen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met kans op verlenging, een marktconform salaris conform CAO Ziekenhuizen maximaal € 4.682,-- bruto (FWG 60) bij een fulltime dienstverband. Een dienstverband van minimaal 30 tot maximaal 36 uur per week is bespreekbaar.

De cao kent een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% daarnaast neem je automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis. 

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot en met 4 december 2020.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op maandagmiddag 14 december en donderdagmiddag 17 december. We verzoeken je om hier alvast rekening mee te houden. Ter informatie melden wij dat een assessment onderdeel uit kan maken van de procedure.

Wil je toch eerst wat meer informatie? Bel dan met Gré de Kort, transitiemanager, via 06 - 51 06 46 46. Je kunt ook mailen naar g.kort@sxb.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.20.065
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 30
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Gré de Kort, transitiemanager, via 06 - 51 06 46 46. Je kunt ook mailen naar g.kort@sxb.nl.
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 20-11-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 05-12-2020
Nummer 55996
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh