Teammanager Wijkverpleging
Markenheem

Functieomschrijving

Teammanager Wijkverpleging
En voel jij je verantwoordelijk voor de best mogelijke zorg voor de cliënt en een goed werkklimaat voor het team? Bij Markenheem kom je thuis! #thuisindezorg

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06–12903900. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer uiterlijk 30 augustus a.s. via www.werkenbijmarkenheem.nl
Tot snel!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding verpleegkunde of vergelijkbaar.
 • Je bent een betrokken, inspirerende en coachende teammanager.
 • Je bent in staat verschillende rollen van leidinggeven toe te passen.
 • Je creëert in de teams een veilige werkomgeving met een open communicatie.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een goede beheersing van relevante softwarepakketten.
 • Je hebt affiniteit met de wijkverpleging.

Inschaling

Dit kunnen we je bieden
We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 55, € 2.621,81 – 4.161,92). Ook ligt er een pakket met  secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Volop ontwikkelingskansen;
 • Een spaarsysteem voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract voor 28 of 32 uur.

Bijzonderheden

Dichtbij & Vakmanschap
We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze cliënten en hun familie. Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze cliënten. In onze zorgverlening zetten we de bewoner centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Dit doen we samen met onze betrokken medewerkers.

Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. We bieden zorg met aandacht, afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Zo bieden wij hen een prettig thuis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van de cliënt. Als Teammanager ben je een betrokken, inspirerende en daadkrachtige leidinggevende, je werkt resultaatgericht en hebt een gezonde zakelijke kijk zonder de ‘mens’ uit het oog te verliezen. Je hebt ervaring met procesmatig werken. Je bent in staat jouw coachende rol te combineren met het creëren van structuur en duidelijkheid. Je maakt daarbij gebruik van de talenten van het wijkteam en creëert hiermee een innovatieve werkomgeving waarbij een open communicatie wordt gehanteerd. Je hebt een pro-actieve houding als het om implementatie van beleid gaat.

Betrouwbaar& Enthousiast
We zijn transparant, helder en duidelijk. Zowel naar onze cliënten, hun familie als naar elkaar. Afspraak is afspraak. Als grote werkgever in de ouderenzorg van de regio Doetinchem kun je op ons rekenen. We bieden je volop kansen om jezelf binnen het vak te ontwikkelen en door te groeien.

We hebben hart voor ons werk en voor onze cliënten. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

 • Professioneel, tactvol en geduldig;
 • Een gedreven collega;
 • Empatisch, maar ook daadkrachtig.
 • Besluitvaardig
Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Wijkverpleging EMZ
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 30-07-2020
Reageer voor 30-08-2020
Ingangsdatum 30-07-2020
Nummer 53408
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem