Teammanager wijkzorg - Zwolle
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor onze cliënten. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze cliënten de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van teammanager wijkzorg bij Driezorg!

Werken als teammanager wijkzorg
Je komt op een mooi moment: de wijkzorg verkeert in een transitie naar een toekomstbestendige wijkzorg. Een mooie uitdaging om daar, samen met jouw teams, invulling aan te geven. Je bent verantwoordelijk voor 5 wijkteams. Dit zijn ongeveer 60 medewerkers in verschillende functies. Je stelt heldere kaders en coacht het team, zodat ze zich professioneel kunnen ontwikkelen. De medewerkers voelen zich door jou gezien en gehoord. Je laat het team zelf nadenken over oplossingen, maar je bent wel hun sparringpartner. Daarnaast geef je medewerkers het vertrouwen, zodat ze hun rol goed pakken. Je geeft ze echter ook feedback, zodat ze verder kunnen groeien. Met elkaar leren we elke dag.

Je stuurt op de kwaliteit van zorg, verzuim en een gezonde bedrijfsvoering. Doelmatig werken en productiviteit zijn de speerpunten in de wijk.
Als teammanager wijkzorg word je aangestuurd door de manager Thuiszorg, Dagbesteding & Services. Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen zoals gemeenten, andere zorgpartijen en overige stakeholders. Je werkt daarnaast nauw samen met collega’s van bedrijfsvoering

Herken jij je in het volgende?
Je bent een ervaren teammanager op tactisch niveau en hebt ervaring in de wijkzorg. Dit is een vereiste! Daarnaast heb je aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Je beschikt over leidinggevende en coachende kwaliteiten, neemt initiatief en komt met ideeën. Transparant, helder en humor zijn voor ons belangrijk. Je hebt stijlflexibiliteit en vindt het leuk om met de voeten in de klei te staan. Je hebt een duidelijke visie gericht op het vergroten van de eigen verantwoordelijkheden en zelfstandigheid van de wijkteams. Je beweegt makkelijk binnen verschillende lagen in een organisatie en je bent het visitekaartje van Driezorg bij externe overleggen.

Wij bieden jou:
Een salaris van minimaal € 3.196,14 en maximaal € 4.744,40 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 60 van de cao VVT. 

  • een contract voor 32-36 uur per week
  • een bepaalde tijd contract voor een jaar
  • De ruimte om te pionieren om het vakgebied stevig neer te zetten binnen Driezorg
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van? 
Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen? Laat het dan weten aan Diane Abels, manager Thuiszorg, Dagbesteding & Services, via 038-2001100 of via [email protected] 

- deze vacature staat open zolang er geen geschikte kandidaat is gevonden. Zodra de geschikte kandidaat er is, sluiten wij de vacature. -

Voldoe jij aan de gestelde eisen? Dan nodigen wij je uit om direct een afspraak te maken voor een kort oriënterend (telefonisch) gesprek. Via deze link zie je alle beschikbare momenten van Diane Abels. Het is niet nodig om eerst een sollicitatiebrief met cv toe te sturen.

De werving voor functies bij Driezorg wordt door de afdeling P&O zelf verzorgd. Wij maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus of andere partijen. Zelfstandig kandidaten voorstellen wordt daarom niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Diane Abels - 038-2001100 of [email protected]
Functie(s) Manager overig hoger kader
Manager overig midden kader
Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 13-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 13-12-2021
Nummer 73686
Doorsturen Bekijk PDF