Teammanagers
De Twentse Zorgcentra

Als teammanager bij De Twentse Zorgcentra geef jij leiding aan verschillende teams, zowel wonen als dagbesteding. Jullie werken nauw samen maar de teams bepalen zelf de dagelijkse gang van zaken. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering waaronder de financiën, het toezien op de naleving van het HR-beleid, bewaking van de personele bezetting en de vertaling van het beleid naar jaarplannen en -doelen voor de teams. Binnen de teams kennen wij de ondersteuningsprofielen Hoog Alert, Intensieve Verpleging & Verzorgen en VG (EVB, MVB, LVB). Jouw teams vallen onder één van de ondersteuningsprofielen.

In deze zelfstandige functie snap jij hoe je zowel de verbinding houdt met je collega teammanagers, als met de collega’s in de zorg. Je bent verantwoordelijk voor jouw teams maar weet ook dat je samen de organisatie maakt. Je bent daadkrachtig, slagvaardig, communicatief sterk en analytisch. Deze eigenschappen gebruik je om medewerkers en teams optimaal te laten functioneren en een goede bijdrage te leveren aan een organisatie die sterk in ontwikkeling is. Je voelt de belangen van zowel cliënten als medewerkers uitstekend aan.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een (zorginhoudelijke) hbo opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met managementtechnieken op (post-)hbo niveau;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen de (verstandelijke gehandicapten) zorg en met cliënt- organisatieprocessen;

Wat krijg jij van ons?

  • Een mooie en uitdagende baan van 32 tot 36 uur per week;
  • Een omgeving waar jij je creativiteit kwijt kan. Innovatieve ideeën en grens overstijgend denken juichen we toe;
  • Een salaris van max. € 5.062 (FWG 60) bij een fulltime dienstverband.
  • Een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, pc/laptop/tablet/smartphone-regeling, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en korting op de zorgverzekering.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?
Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Esther Faber, telefoonnummer 06-59810594

Procedure
Je kunt op deze vacature reageren tot 24 maart 2023, de gesprekken vinden plaats op 29 maart.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 23.080
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-03-2023
Reageer voor 24-03-2023
Nummer 118527
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra