Teamregisseur wijkzorg | 24-32 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit zowel de eigen regie van de cliënt als van de medewerker. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

De functie

Heb jij een luisterend oor en een passie voor coachen? Weet jij als geen ander hoe jij een team begeleidt naar een nog betere samenwerking? Dan zoeken wij jou!

Deze functie vraagt om een gedreven collega met passie voor coachen. Als teamregisseur begeleid en ondersteun je teams en teamleden in de ontwikkeling naar meer zelfstandigheid en eigen regie. Je stimuleert teams om de gezamenlijke verantwoordelijkheid te pakken om vastgestelde doelen en teamresultaten te realiseren. Op het gebied van samenwerking, communicatie en feedback geven weet jij op juiste wijze het team te prikkelen, zodat de oplossingen vanuit het team komen. Je werkt samen met de manager en (HBO-)verpleegkundige(n) in de ondersteuning van de zorgteams. Naast je werkzaamheden op teamniveau, ga je ook op individueel niveau aan de slag. Je begeleidt medewerkers bij individuele vraagstukken die gericht zijn op het uitvoeren van de functie (coaching on the job). Luisteren, motiveren, stimuleren en tactvol handelen zijn vaardigheden die jij bezit. Daarnaast weet je tegenstellingen te overbruggen en waar nodig knelpunten te signaleren. Dit alles neem je mee in je adviezen binnen de organisatie.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende baan waarin je wordt uitgedaagd. Je salaris is minimaal €2485,44 en maximaal €3944,16 (FWG 55) conform CAO VTT 2019-2021. Dit geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, met ruime ervaring als (team)coach of leidinggevende, waarbij een afgeronde coachopleiding een pré is. Je geeft op een coachende wijze leiding aan de medewerkers van de teams en hebt daarvoor ook kennis van verander-, kwaliteits- en teamprocessen. Je kunt aantonen dat je ervaring en affiniteit hebt met de ouderenzorg en beschikt over ruime sociale vaardigheden. Dit gebruik je om de uitdaging aan te gaan om processen met de teams te verbeteren en daarin initiatief te nemen en feedback te geven. Je geeft het goede voorbeeld, versterkt ondernemerschap en creativiteit binnen de teams en van de teamleden, je communiceert makkelijk op diverse niveaus en bent innovatief. Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, kunt goed plannen en organiseren en behoudt overzicht. Je bent tactvol, kunt goed luisteren en omgaan met weerstand.

 

Maakt deze vacature je enthousiast? Verstuur dan je motivatie en cv vóór 21 september 2021! Bij vragen of verdere opmerkingen mag je contact opnemen met Rianne Mensink (manager wijkzorg) via 0529 431 541

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Manager
Praktijkmanager
Teamhoofd
Zorgmanager
Publicatiedatum 10-09-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 21-09-2021
Nummer 71021
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde