Teamsecretaresse
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor ons secretariaat van circuit de Boerhaven, zoeken wij op korte termijn een

TEAMSECRETARESSE


24 uur per weer
Werkdagen in overleg

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?

De Boerhaven, expertisecentrum voor Persoonlijkheidsstoornissen, behandelt mensen met een persoonlijkheidsstoornis, zowel binnen de basis GGZ als binnen de specialistische GGZ. Ons centrum beschikt over een polikliniek, dagkliniek en een van de 24 uurs voorzieningen voor klinische psychotherapie in Nederland.

Als administratief medewerker/secretaresse ondersteun je samen met collega secretaresses onze teams op administratief/secretarieel gebied. Dit vraagt van je dat jij onze behandelaren kent en weet hoe je hun agenda’s zo efficiënt mogelijk kunnen plannen. Naast het plannen voer je ook gegevens in, in ons cliëntregistratiesysteem en handel je post en telefoontjes af. Een van je belangrijkste taken is dat je een controle en signaleringsfunctie hebt in het totale administratieve proces. En juist dit laatste vraagt veel van je.

Administratief medewerkers/teamsecretaresses moeten overzicht hebben over het proces, onze hulpverleners hierbij ondersteunen en hen ook (gevraagd én ongevraagd) van advies voorzien. Wij zijn immers de planners, de administratieve talenten en de stille krachten achter goed gevulde agenda’s en administratieve processen. Daarnaast regel je samen met je collega de roosters voor de achterwachten, voorwachten.

Dit alles doen wij door creatief te denken en met humor én oog voor elkaar, buiten de gebaande paden durven te gaan. Hierbij laten wij ons (met een glimlach) de kaas niet van het brood eten.

Jij hebt

 • een secretariële opleiding op minimaal MBO-4 niveau
 • ruime werkervaring in een vergelijkbare functie
 • een oog voor efficiënte agendaplanning en planning van werkzaamheden
 • bij voorkeur kennis van User Alta
 • kennis van Word en Excel.

Jij bent

 • klantgericht, makkelijk in het contact en durft dingen te benoemen
 • goed in het coördineren van werkzaamheden
 • accuraat, stressbestendig en positief van aard
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • collegiaal.

Wat krijg je ervoor terug

 • Samenwerken binnen een team met leuke collega’s
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, duur van 1 jaar, daarna zijn er mogelijkheden voor een vast dienstverband
 • Salaris tussen € 1.893 en € 2.815 bij een fulltime dienstverband (FWG 35-cao GGZ).

Solliciteren
Dit kan tot en met 20 mei 2022 via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Jacqueline Keupink, teammanager secretaraat, 06 48 45 25 33 (ma t/m do).

Wij hebben de eerste gesprekken gepland op woensdag 25 mei 2022.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Wanneer de hoeveelheid reacties daartoe aanleiding geven, sluiten wij de vacature eerder.

Type Werkplein
Intern nummer 218
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Secretaresse
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 21-05-2022
Nummer 110810

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg