technisch coördinator - Wilp
Zozijn

Wat ga je doen?
Als technisch coördinator organiseer en coördineer je het planmatig onderhoud aan onze gebouwen en installaties. Je zorgt voor de uitvoering van werkzaamheden op gebied van Veiligheid & Techniek. Het gaat onder andere om legionella, brandveiligheid, NEN3140 en gladheidsbestrijding. Dit doe je door medewerkers en externen opdracht te geven voor uitvoering van deze werkzaamheden. 

In samenwerking met de collega's van de Servicedesk zorg jij ervoor dat klachten, storingen en overige meldingen opgelost worden. Via je collega's van de Servicedesk ontvang jij de meldingen uit de diverse regio’s en sectoren en je houdt hen op de hoogte van de status van de klachten en storingen. Je fungeert hierbij als 2e lijn voor verdere vertaling van reparaties/verzoeken e.d., tot duidelijke orders naar derden.

Van uitgezette opdrachten / werkzaamheden controleer je de voortgang, correcte uitvoering, kwaliteit en oplevering. Je geeft zo nodig advies of aanwijzingen en onderneemt actie bij klachten en vragen. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming met medewerkers en in- en externe partijen. Je werkt voornamelijk in Wilp maar ook in de andere regio’s van Zozijn.

Dit zijn wij
Je komt te werken bij de afdeling Onderhoud & Techniek en deze afdeling is onderdeel van de dienst Vastgoed & Bedrijfsdiensten binnen Zozijn. Het team van 7 collega’s heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zet liever twee stappen te veel dan één te weinig. Alles om te zorgen dat het primaire proces op de juiste wijze wordt ondersteund en de woon- en werkomgeving veilig is.

Herken jij je in het volgende?
Je bent opgeleid op mbo-niveau in de richting van werktuigbouw of installatietechniek. Je hebt inmiddels de nodige werkervaring opgedaan. Je staat stevig in je schoenen en je hebt geen moeite om snel te schakelen. Je kan goed communiceren. Je hebt een flexibele houding en bent in staat goed om te gaan met diverse belangen. Je werkt op een kwaliteitsgerichte én risicobewuste wijze.

De borging van processen is belangrijk en dat weet jij! Daarom heb je goede kennis van NEN 3140 en van relevante wet- en regelgeving. Maar ook van normen en voorschriften op het gebied van installatietechniek.

Je bent een echte expert op het gebied van legionella of zou dit graag willen worden. Jij  fungeert hierin als aanspreekpunt. In alles wat je doet is het belangrijk om zorg te dragen voor een goede en correcte afstemming en communicatie. Jij weet dit als geen ander.

Je hebt een rijbewijs en auto ter beschikking, zodat je kan reizen naar de verschillende regio’s en locaties.

Dit bieden wij

  • een leuke baan in een dynamische, leerrijke omgeving;
  • een salaris van maximaal € 3.189,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), in FWG 45
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • een aanstelling in eerste instantie van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.

Bijzonderheden
Mocht je niet voldoen aan de functie-eisen dan willen we je vragen, dit om teleurstellingen te voorkomen, om niet te reageren op onze vacature.

Procedure
We ontvangen graag jouw sollicitatie! Als we een match zien plannen we een (digitaal) eerste gesprek in, zodat we kennis kunnen maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gert Jan Meijers, manager vastgoed, via 06-12995807.

Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken wij langer door.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-03-2021
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 24-03-2021
Nummer 60856
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn