Technisch Huismeester-Monteur
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij die technisch huismeester-monteur die een nieuwe uitdaging zoekt in zijn leven en het leuk vindt om bij Trajectum alle voorkomende kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan onze gebouwen, installaties, inventaris en technische apparatuur uit te gaan voeren? 

Wat gaan wij jou bieden?

Je wordt door onze ervaren monteurs ingewerkt om kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de gebouwen, terreinen, installaties, inventaris en technische apparatuur op onze locaties uit te kunnen voeren. Daarnaast mag je ook nog nader te bepalen externe en interne opleidingen volgen die aansluiten op onze gebouweninstallaties. Je standplaats wordt Zutphen, maar wanneer nodig wordt er wel van jou verwacht dat je ook bereid bent om op de andere locaties in oost te werken en tevens in de storingsdienst buiten kantoortijd. Ook herintreders zijn welkom. 

Waar ga je aan de slag?
Jij komt te werken binnen onze afdeling Facilitaire Services binnen de Ondersteunende Diensten van Trajectum. Trajectum biedt op verschillende locaties specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. De Ondersteunende Diensten leveren aan alle sectoren van Trajectum producten en diensten op het gebied van Facilitaire Services, ICT & Telefonie, Vastgoed, Inkoop en het Servicebureau met als doel cliënten een optimaal verblijf te garanderen en medewerkers in staat te stellen zo goed en efficiënt mogelijk hun werk te kunnen laten doen. 

Functie eisen

Wie ben jij?

Als Technisch Huismeester-Monteur beschik je over enig algemeen technisch inzicht en heb je een klantgerichte, dienstverlenende instelling, waarbij je prioriteiten kunt stellen. Daarnaast heb/ben je: 

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding en affiniteit met werktuigbouw-kunde;
 • ben je bereid op onze kosten verder opleidingen te volgen als VCA, NEN 3140 en NEN 2575 etc.;
 • enige affiniteit met onze doelgroep is een pre;
 • zelfstandigheid gecombineerd met een flexibele werkhouding;
 • een klantgerichte instelling;
 • bereidheid om buiten normale kantooruren bereikbaarheidsdiensten te draaien;
 • in het bezit bent van rijbewijs B en auto.

En hou je daarnaast ook nog eens van een grapje op zijn tijd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Naast een leuke functie binnen een organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling is bieden we je een werkplek aan die geen dag hetzelfde is. Ideaal als je van afwisseling houdt! Uiteraard bieden we je nog meer goede voorwaarden: 

 • Een opleidingsprogramma die samen met jou wordt samengesteld;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg schaal 35;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness;
 • En hele leuke collega’s. 

Bijzonderheden

Enthousiast geworden?

Nadere inlichtingen over de functie kun je verkrijgen bij Guido Groenewoud, Coördinator Technische Dienst telefoonnummer: 06-21548078.

Je sollicitatie ontvangen wij graag vóór 10 december a.s. uitsluitend online.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locaties omgeving Zutphen en Rekken
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Guido Groenewoud, Coördinator Technische Dienst telefoonnummer: 06-21548078
Functie(s) Huismeester
Publicatiedatum 18-11-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 72959

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum