TECHNISCH OOGHEELKUNDIG ASSISTENT
Saxenburgh

het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste TECHNISCH OOGHEELKUNDIG ASSISTENT die het uitdagend vindt om in een klein team te werken in een gloednieuw ziekenhuis!

Hoe ziet het werken op de poli oogheelkunde er uit?
De sfeer is bij ons professioneel en patiëntgericht. Meedenken en zelfstandigheid worden enorm gewaardeerd én gestimuleerd. Je werkt namelijk in een team waarbij je korte lijnen hebt met elkaar. Als TOA werk je in opdracht van de oogarts aan onderzoeken, en zorgt dat die tijdig beschikbaar zijn.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd technisch oogheelkundig assistent, met een open en gastvrije houding die patiënten goed begeleidt en informeert tijdens de onderzoeken. Je werkt graag in een klein team en kunt zelfstandig werken in een dynamische omgeving. Je bent gedreven om steeds te kijken wat beter kan, en je houdt vakinhoudelijke ontwikkelingen actief bij. Je hebt een flexibele instelling en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop.

Poli oogheelkunde
Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. Ons team bestaat uit meerdere oogartsen, 3 TOA’s, 2 optometristen, 2 orthoptisten en diverse (onmisbare!) ondersteuners. Een mooiere werkplek dan het Saxenburgh Medisch Centrum is er eigenlijk niet!

Wat maakt werken bij poli oogheelkunde in het Saxenburgh Medisch Centrum aantrekkelijk:
“We ontvangen en beoordelen de patiënt écht samen met de artsen en we doen er alles aan om de goede behandeling in te zetten en de patiënt op zijn gemak te stellen. We worden gewaardeerd om de combinatie van warmte en deskundigheid dat vertrouwen wekt”

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. Ons motto is: Samen werken voor goede zorg!

Wat kunnen wij jou bieden?
Een klein team met leuke collega’s waar je kennis en vaardigheden tot hun recht komen!

  • Een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 24 uur per week
  • Salaris is maximaal 3.322,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 45)
    • Er komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, laptop, tablet, PC of een fietsplan
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst meelopen? Zodat je een inschatting kan maken of deze baan bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of om vragen te stellen kun je contact opnemen met Hellen Hesselink, teammanager poliklinieken (0523) 27 66 65 of h.hesselink@sxb.nl

Je kunt reageren tot vrijdag 8 oktober 2021.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten

Type Vacature
Intern nummer Z.21.083
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Hellen Hesselink, teammanager poliklinieken (0523) 27 66 65 of h.hesselink@sxb.nl
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 08-10-2021
Nummer 70926
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh