Thuiszorghulp WMO
Markenheem

Functieomschrijving

Als huishoudelijke Thuiszorghulp bij Markenheem, ben jij de vriendelijke steun en toeverlaat van ouderen in Doetinchem of Bronckhorst. Als oproepkracht of vaste medewerker (contractomvang bespreekbaar), help jij hen met de huishoudelijke taken die zij zelf niet meer kunnen. Heb jij de aandacht om daarmee het verschil in een mensenleven te maken? Kijk dan eens naar onze vacature voor Thuiszorghulp.

We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze bewoners, hun familie en elkaar. In de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst zijn we op zoek naar enthousiaste huishoudelijke hulpen in de thuiszorg. Bij alles wat doen, vinden we het belangrijk dat onze bewoners, maar ook onze medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen bij Markenheem.

Met een hecht en deskundig team, helpen we ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Onze thuiszorgteams bestaan uit medewerkers die helpen bij de persoonlijke verzorging, de verpleging, de individuele begeleiding én het huishouden. Als huishoudelijke hulp ben jij de vakman of vakvrouw in de huishouding. Van jou verwachten we een stevige aanpakkersmentaliteit en uiteraard een ruime schoonmaakervaring. Met een scherp oog zorg jij voor een fijn en schoon thuis voor de cliënt.

Functie eisen

  • Je werkt gestructureerd en netjes en weet hoe je goed schoonmaakt;
  • Je bent sociaal en maakt graag een gezellig praatje tijdens je werk;
  • Je bent zelfstandig, maar vindt het ook fijn om onderdeel van een team te zijn;
  • Je bent betrokken bij onze cliënten en hebt oog voor hun persoonlijke wensen en situatie.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (€ 1.795,70 op basis van een 36-urige werkweek). Bovendien ligt er een mooi pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:
• 8% vakantiegeld;
• 8,33% eindejaarsuitkering;
• Pensioenopbouw;
• Volop ontwikkelingskansen;
•  Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.

Bijzonderheden

We zijn transparant, helder en duidelijk. Zowel naar onze bewoners, hun familie als naar elkaar. Afspraak is afspraak. Als grote werkgever in de ouderenzorg van de regio Doetinchem kun je op ons rekenen. We bieden je volop kansen om jezelf binnen het vak te ontwikkelen en door te groeien.

We hebben hart voor ons werk en voor onze bewoners. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

  • Vriendelijk, tactvol en geduldig;
  • Een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega.
Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Thuiszorg WMO
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Publicatiedatum 09-08-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 68390
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem