Thuiszorghulp WMO
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze cliënten, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Ben jij de Huishoudelijke Thuiszorghulp die onze cliënten graag helpt zo lang mogelijk thuis te blijven wonen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Elke dag staan onze cliënten centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Als huishoudelijke hulp zorg jij niet alleen voor een fijn en schoon thuis voor de cliënt. Je bent betrokken bij de cliënten en maakt graag een gezellig praatje tijdens je werk. Je hebt oog voor hun persoonlijke wensen en situatie. Zo help jij mee om kleur te geven aan hun leven.

Wie ben jij?
Je bent een fijne, sociale, hulpvaardige en enthousiaste collega met hart voor je werk. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je hebt een stevige aanpakkersmentaliteit en een scherp oog, waarmee je graag zorgt voor een fijn en schoon thuis voor de cliënt.

Functie eisen

  • Je hebt ruime schoonmaakervaring;
  • Je werkt gestructureerd en netjes en je weet hoe je goed schoonmaakt;
  • Je bent zelfstandig, maar je vindt het ook fijn om onderdeel te zijn van een team.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (€ 1.795,70 op basis van een 36-urige werkweek). Bovendien ligt er een mooi pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:
• 8% vakantiegeld;
• 8,33% eindejaarsuitkering;
• Pensioenopbouw;
• Volop ontwikkelingskansen;
•  Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet  of een opleiding naar keuze.

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Bijzonderheden

Voel jij je al thuis bij ons?

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06-86852647. Solliciteer via www.werkenbijmarkenheem.nl

Tot snel!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Thuiszorg WMO
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Publicatiedatum 19-12-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2022
Nummer 68390
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem