TOA/Optometrist Oogheelkunde
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling oogheelkunde geeft oogheelkundige zorg aan patiënten in de regio Twente en omgeving. Als optometrist/TOA ben je werkzaam op de poliklinieken oogheelkunde en maak je deel uit van een multidisciplinair team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten en medisch secretaressen waarbij persoonsgerichte zorg het uitgangspunt is.

Je werkt op verwijzing van een arts waarbij je je richt op onderzoek en diagnostiek, ontwikkeling en verbetering en/of herstel van monoculaire en binoculaire functies van de patiënt. Je houdt zelfstandig spreekuur ten behoeve van eerste- en tweedelijns patiënten. Je onderzoekt, diagnosticeert, en stelt het behandelplan op. Ook geef je voorlichting en instructie, en je adviseert de patiënt in het kader van de diagnose en behandeling. Je werkt nauw samen met oogartsen, medisch specialisten, huisartsen, optometristen, orthoptisten en opticiens.

Functie eisen

TOA: Je hebt de Mbo-opleiding technische oogheelkundig assistent afgerond.
En/of Optometrist: Je hebt de Hbo-opleiding optometrie met succes afgerond en je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Je werkt zelfstandig in teamverband en beschikt over een flexibele instelling. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Collega's aanspreken en zelf aangesproken worden vind je vanzelfsprekend. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over uitstekende computervaardigheden. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdeling.

Inschaling

Optometrist: Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring en opleiding, minimaal € 2.665,= (55-0) en maximaal € 3.917,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

TOA oogheelkunde: Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring en opleiding, minimaal € 2.144,= (45-0) en maximaal € 3.072,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat de medewerker voldoende beschermd is tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kan overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 november 2019.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-AA182
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Margrit Rang, unithoofd, telefoon 06 10 73 20 52.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-11-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 14-11-2019
Nummer 49449
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT