Trainee Business Controller
Carintreggeland

Functieomschrijving

Wil jij de start van je carrière een boost geven, kennismaken met een vooruitstrevende zorgorganisatie en tegelijkertijd je eigen vaardigheden en professionaliteit verder ontwikkelen?

Dan is dit traineeship een super mooie kans voor jou!

Hoe ziet jouw programma als Trainee Business Controller eruit?          

Als Trainee Business Controller bieden wij een tweejarig Traineeship waarin je 4 dagen per week werkt. Daarnaast volg je trainingen en workshops die aansluiten bij jouw specifieke behoefte en wensen ten behoeve van jouw ontwikkeling. In overleg met jouw personal coach en begeleider wordt er een programma op maat samengesteld.Tijdens het traineeship ontwikkel je je zowel persoonlijk als professioneel. Jouw kwaliteiten, kennis en vaardigheden breid je verder uit. Zodat jij wordt klaargestoomd tot een vakvolwassen, professionele Business Controller.

Gedurende dit tweejarig traineeship krijg je een kijkje in de keuken bij de verschillende afdelingen en vennootschappen van de Carintreggeland Groep. Je gaat aan de slag met accounting, financiële rapportages, budgetteren, contractactiviteiten,managementinformatie en data-analyse. Je leert om de juiste vragen te stellen en op basis van cijfers en data adviezen te geven. Je gaat steeds bij een ander onderdeel van de organisatie aan de slag waardoor je continu wordt uitgedaagd om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden en te versterken

Hierbij word je steeds ondersteund door een mentor die op inhoudelijk vlak met je meedenkt. Gedurende het traineeship word je op deze manier steeds zelfstandiger en ga je ook meer verantwoordelijkheid dragen.

Je gaat aan de slag met concrete vraagstukken zoals; 

 • Hoe maak je een begroting voor een locatie, proces of afdeling? Waar zitten de risico’s en hoe zorg je voor een goede monitoring tijdens het jaar?
 • Welke stuurinformatie hebben de mensen in de organisatie nodig Hoe kan jij hieraan bijdragen?
 • Als we de financiële resultaten van verschillende locaties met elkaar vergelijken, wat valt dan op? Wat kunnen we hierin van elkaar leren?

Naast inhoudelijke kennis ga je in dit traineeship ook met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag. Om dit te realiseren krijg je een coach die je op maat begeleid waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Denk hierbij aan presentatievaardigheden, overtuigingskracht of concreet formuleren.

Wie ben jij

 • Je bent afgestudeerd HBO'er of WO’er met ambitie op het gebied van Financieel Management & Control
 • Om in aanmerking te kunnen komen voor een plek in dit traineeship dien je ten minste een HBO-bachelor afgerond te hebben in de richting van: Accountancy & Control, Business Economics of Bedrijfseconomie of een vergelijkbare Finance-gerelateerde opleiding.
 • Je hebt ambitie en bereidheid om te leren en te ontwikkelen
 • Affiniteit met werk in de publieke sector is van belang
 • Je bent pro actief en een kritische sparringpartner.
 • Je bent communicatief en maakt gemakkelijk verbinding.
 • Je hebt passie voor cijfers
 • Je bent een doorzetter en teamspeler.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

Je vindt bij ons

 • Een heel divers takenpakket met complexe en uitdagende vraagstukken waar jij direct bij betrokken wordt!
 • Een uitdagende plek in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Goed ingerichte automatisering, binnen de afdeling wordt onder andere gewerkt met AFAS Profit, Lucanet, Viewpoint en Fierit.
 • Beloning volgens CAO VVT. In het eerste jaar bedraagt je Bruto maandloon € 2.863,- Dit salaris evolueert zich verder gedurende jouw traineeship.
 • Ruimte en begeleiding om persoonlijke en professioneel te ontwikkelen tot een vakvolwassen Adviseur.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier  

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Controller
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 113027

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland