Traineeship Speciële Analyse
Medlon B.V.

Functieomschrijving

Medlon: Traineeship Speciële Analyse

Wie zijn we en wat doen we?

Als onderdeel van het uitgebreide laboratoriumnetwerk van Unilabs levert Medlon toonaangevende, innovatieve en sterk gespecialiseerde diagnostiek diensten in Nederland. We ondersteunen medische zorg rondom de patiënt door de juiste hoogwaardige medische laboratoriumdiagnostiek op het juiste moment aan te bieden en bevorderen daarbij kwaliteit en doelmatigheid van de zorg. We zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen! We begrijpen dat ons werk niet alleen maar gaat over testresultaten. Het gaat om het leveren van echte, werkbare oplossingen voor onze patiënten en zorgverleners. Ons werk maakt het leven van mensen beter. Onze klanten helpen om aan zorgbehoeften te voldoen is onze passie en we zijn er trots op dat we elk jaar een verschil maken voor de levens van miljoenen mensen!

Medlon is een laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot uitslag voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties als Arbodiensten, Healthcare, etc. Bovendien heeft Medlon een eigen trombosedienst met doseeradviseurs en schoolt Medlon patiënten tot zelf meten en zelf doseren.

Traineeship Speciële Analyse

Bovenstaande zorgt er voor dat we veel plezier kunnen halen uit ons werk, maar zorgt er ook voor dat we hoge eisen aan onze organisatie en aan ons zelf moeten stellen. Om deze redenen zijn wij altijd op zoek naar personeel dat deze waarden ook nastreeft en zich hiernaast wil blijven ontwikkelen en wil investeren in zichzelf en Medlon. Op onze afdeling Speciële Analyse zijn wij daarom op zoek naar kandidaten voor ons Traineeship (Speciële Analyse) dat je binnen een jaar opleidt tot een volwaardig Analist Speciële Analyse binnen onze organisatie.

De afdeling Speciële Analyse bestaat uit de groepen Chemie en Hematologie. De hematologie-groep voert o.a. onderzoek uit op het gebied van de flowcytometrie, stolling, morfologie, elektroforese, stamcellen en moleculaire diagnostiek. De chemie-groep voert o.a. onderzoek uit op het gebied van chromatografie, endocrinologie en auto-immuunziekten. Het doel is je op te leiden tot  Analist Speciële Analyse met werkplekken van hematologie en/of chemie. Dit zorgt voor veel afwisseling in je functie en maakt dat je flexibel inzetbaar bent. Tijdens het ontwikkeltraject word je begeleid door een vaste mentor. Ook de bloedafname bij klinische patiënten tijdens bijv. de ochtendronde is onderdeel van de functie, hiervoor zal je tevens intern worden opgeleid. Je zal werkzaam zijn op onze locatie in het Medisch Spectrum Twente, te Enschede.

Functie eisen

Onze ideale kandidaat

Is recent afgestudeerd/of staat op het punt om af te studeren van de HBO opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) . Je hebt interesse in de gezondheidszorg in het algemeen en de speciële technieken van Medlon in het bijzonder. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een kritische, positieve en open houding.  Je kunt goed organiseren, prioriteiten stellen en werkt gestructureerd en accuraat. Hiernaast wil je jezelf graag ontwikkelen, wil je daar graag tijd in steken en je neemt hierin initiatief.

Inschaling

Arbeidsovereenkomst

Een leerzaam ontwikkeltraject binnen een informele, laagdrempelige organisatie. Je zal op fulltime basis (36 uur per week) werkzaam zijn. Omdat je (nog) niet al te veel ervaring hebt zal je in eerste instantie worden ingeschaald in FWG 40 conform de cao ziekenhuizen. Wanneer jij je tot volwaardig analist hebt ontwikkeld word je ingeschaald in FWG 45. Medlon is verbonden aan de cao Ziekenhuizen.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure. Daarnaast kan een e-assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Bijzonderheden

Interesse?
Heb je interesse en zie jij jezelf al werken binnen ons laboratorium? Solliciteer dan via onze vacaturepagina www.werkenbijmedlon.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Moniek Beld, HR-adviseur. Reageren kan tot en met 9 mei 2021.  

Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Hans Korf, Afdelingshoofd, via telefoonnummer 088-463 33 54.   

We zijn op korte termijn op zoek naar een Trainee Speciële Analyse, hierdoor loopt de interne sollicitatieprocedure gelijk aan de externe. Bij onderlinge afweging van kandidaten geldt bij gelijke geschiktheid de voorkeur voor interne kandidaten. Gesprekken worden gevoerd in de week van 17 mei.

Type Vacature
Organisatie Medlon B.V.
Locatie Medlon B.V.
Postcode 7512 KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Hans Korf
Functie(s) Analist
Laborant Hbo
Publicatiedatum 23-04-2021
Reageer voor 10-05-2021
Ingangsdatum 23-04-2021
Nummer 66832
Doorsturen Bekijk PDF

Medlon B.V.

Medlon BV is in 2011 opgericht door de ziekenhuizen in Twente en heeft medische laborato-ria in Almelo, Enschede en Hengelo. Medlon werkt voor huisartsen en specialisten en richt zich op het leveren van medische diagnostiek en trombosezorg. De organisatie heeft tot doel kwaliteit en efficiency van de medische diagnostiek dicht bij burger en aanvrager te realiseren en loopt voorop in de ontwikkeling van de medische laboratoria in ons land. Medlon BV heeft een omzet van ca. 30 mln. euro en er werken ongeveer 380 medewerkers. Sinds april 2018 is Medlon tevens onderdeel geworden van de internationale organisatie Unilabs. Momenteel is er binnen Medlon behoefte aan de inzet van flexibele krachten die ons kunnen komen versterken.

Meer over Medlon B.V.