Trainer BHV - Wilp
Zozijn

Wil je enthousiast aan de slag om je kennis en expertise te delen? Wil jij medewerkers en cliënten in een veilige omgeving laten werken en wonen, mede dankzij jouw trainerskwaliteiten? Beschik jij over een nodige mate van zelfreflectie en daadkracht? Dan ben jij mogelijk degene die wij zoeken.

We zoeken een:

Trainer BHV (28-32 uur per week) 

Wat ga je doen: 

 • Het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen BHV en veiligheid ter ondersteuning van deskundigheidsbevordering; 
 • Organiseren van calamiteitenoefeningen; 
 • Signaleren van nieuwe ontwikkelingen al dan niet op het gebied van wet- en regelgeving binnen de zorg m.b.t. bedrijfshulpverlening en dit vertalen naar de inhoud van de trainingen;
 • Beheer van brandmeldcentrales.

Dit zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. De thema’s eigenheid, gezondheid, leven en regie op het eigen leven staan hierbij centraal.

Het team Veilig en Gezond Werken  bestaat naast de manager uit 4 Arbo-adviseurs en 2 trainers BHV /beheerder brandmeldcentrales. Het team Veilig en Gezond Werken richt zich op het faciliteren en adviseren van medewerkers, management en bestuur, op het brede terrein van veiligheid en gezondheid. Naast het team Veilig en Gezond Werken maken de unit M&O advies, de unit Opleiden en de unit Personeelsservice onderdeel uit van de dienst M&O. Samen met de M&O collega’s wordt actief gewerkt aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Wij vragen:

 • MBO werk- en denkniveau, aangevuld met voor de functie relevante opleiding en ervaring en gerichte opleiding tot allround Instructeur Bedrijfshulpverlening NIBHV;
  Daarnaast vragen we diploma's voor:
 • Instructeur Eerste Hulp Oranje Kruis en
  Instructeur reanimatie NRR (P)BLS;
 • Een opleiding beheerder brandmeldcentrale is een wens, evenals een diploma Middelbaar Veiligheidskundige (MVK).

Dit bieden wij

 • een uitdagende baan in een afwisselende en professionele omgeving;
 • een plek in een leuk en divers team met veel vrijheid;
 • een marktconform salaris, conform cao Gehandicaptenzorg (FWG 45), inschaling afhankelijk van werkervaring en opleiding;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • en vaste aanstelling.

Deze vacature staat open tot we de geschikte kandidaat gevonden hebben.  Hebben we onze kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Een assessment kan een onderdeel van de selectieprocedure uitmaken.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - PO&O Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Thom Koetsier, manager Veilig en Gezond Werken via [email protected] of 06-21502166
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-03-2023
Ingangsdatum In overleg, zo snel mogelijk
Reageer voor 30-03-2023
Nummer 118555
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn