TRIAGEVERPLEEGKUNDIGE
Liberein

Hart voor de zorg?

Voor het triageteam zijn wij op zoek naar een Triage verpleegkundige.
Diensten in de avond, nacht en weekend (ANW), aantal uren zijn bespreekbaar.

Het triageteam bestaat uit ca. 10 verpleegkundigen en vormt het verpleegkundig schakelpunt tussen de locaties / afdelingen en de medische dienst van Liberein. Door inzet van ervaren verpleegkundigen worden de zorgteams ondersteund en de medische vakgroep minder belast.

Wat ga je doen?
Als triageverpleegkundige ben je een belangrijke schakel tussen het primaire proces en de arts. Je verricht telefonische en fysieke triage: het op basis van triagemethodiek voorselecteren van problematiek voor de arts, het beoordelen van de urgentie van de hulpvraag en waar nodig de dienstdoende arts inschakelen. Is er sprake van calamiteiten? Dan treed jij handelend en adequaat op. Je beoordeelt of het inschakelen van de (dienstdoende) arts noodzakelijk is en je coördineert deze interventie. Wat je als verpleegkundige zelf kunt oplossen, los je zelf op. Je functioneert op het overgangsgebied tussen cure en care en kunt daardoor bepaalde geprotocolleerde werkzaamheden van de medische vakgroep overnemen. Je verzorgt zelfstandig het advies aan de zorgprofessionals in de teams of de verpleegkundige dienst van een locatie ten aanzien van de medische zorg aan een individuele cliënt. Je zorgt voor mondelinge overdracht van zorg en voor een uitstekende dossiervoering.

Als Triageverpleegkundige ben je iemand die makkelijk schakelt, beslissingen durft te nemen en op een prettige manier feedback kan geven en ontvangen. Je bent gewend zelfstandig te werken maar zoekt te allen tijde de verbinding. Je bent assertief en weet grenzen te bewaken. Verder communiceer je op vlotte, doeltreffende, maar tevens verbindende wijze.

Ook je schriftelijke communicatie is uitstekend. Je kunt doorpakken als het moet en creatieve oplossingen bedenken. Ten slotte kun je je zowel goed bewegen op de voorgrond als ook een stap terug doen waar nodig.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een verpleegkundige diploma en meerdere jaren werkervaring als verpleegkundige. Je bent bereid een cursus triage te gaan volgen;
  • Je hebt brede generalistische en specifieke kennis van de verschillende cliëntgroepen binnen Liberein n de bijbehorende (gedrags)problematiekJe bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving;
  • Je bent BIG-geregistreerd en in bezit van een rijbewijs;
  • Je kunt met verschillende systemen werken.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

Verder krijg je: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging;
  • Beloning volgens CAO VVT, FWG 50, maximaal € 3.942.98 bruto per maand obv fulltime. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Nelleke van der Weerd, Manager behandeldienst a.i. tel.: 06-39005805. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?
Reageer dan direct! Je kunt tot 30 juni a.s. solliciteren via de button ‘solliciteren’.

Type Vacature
Intern nummer 2022-70
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Nelleke van der Weerd, Manager Behandeldienst a.i.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 20-06-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-07-2022
Nummer 111871

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein