Triagist huisartsenpost Apeldoorn
HOOG

Functieomschrijving

Spoedpost Huisartsen Apeldoorn maakt onderdeel uit van Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland.  De huisartsenpost is gevestigd in Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn.  

 

Ben jij triagist, verpleegkundige of doktersassistent?  Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:

Triagist

Minimaal 40 – 60 uur per maand

Wil je het maximale uit je werk halen en trekt verantwoordelijk werk je aan? Dan is een baan bij de Spoedpost Huisartsen Apeldoorn zeker iets voor jou.  Samen met het team van huisartsen, triagisten en chauffeurs zorgen we ervoor dat patiënten die in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 

Wij zoeken een gediplomeerde triagist of (ervaren) doktersassistente/verpleegkundige met goede contactuele vaardigheden die opgeleid is of wil worden tot triagist. Het is belangrijk dat je zelfstandig en flexibel kunt functioneren in wisselende situaties én dat je stressbestendig bent.

Heb je minimaal een jaar relevante werkervaring, ben je verantwoordelijk en gedreven in je vak en vind je werken buiten kantooruren geen probleem? Neem dan snel contact met ons op!

Wat wordt er van je verwacht?

 

Als triagist ben je het eerste aanspreekpunt van de Spoedpost Huisartsen. Je staat patiënten telefonisch of fysiek te woord op basis van protocollen. Je handelt uiteenlopende hulpvragen af door de juiste actie en urgentie te bepalen, hierbij maak je gebruik van de Nederlandse Triage Standaard (NTS). Je geeft zelfzorgadviezen en regelt consult- en visite afspraken voor de huisartsen. Je bent een belangrijke schakel in de communicatie en samenwerking met de huisarts. Je bent gewend om met geautomatiseerde systemen te werken. Bovendien beschik je over een vriendelijke, heldere stem en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Inschaling

Wat bieden wij?

 

Een leuke afwisselende functie met verantwoordelijkheid in een enthousiast team op een prettige werkplek. De functie is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een functie overdag of een gezin met kinderen. Tijdens je dienstverband word je opgeleid voor het erkende diploma triagist door een gedegen inwerkprogramma. We stellen persoonlijke inbreng op prijs en zorgen voor (bij)scholingen. 

 

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg (schaal 5). Voor het werken buiten kantooruren ontvang je een toeslag conform CAO. Contracten worden aangegaan voor de periode van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Een sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar HOOG, t.a.v. afdeling HRM, hrm@hoogzorg.nl o.v.v. triagist Apeldoorn. Informatie kun je inwinnen bij Maaike Brouwer of Marianne v.d. Hazel (leidinggevend triagist). Tel.: 055-5294900 (bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur).

Type Vacature
Organisatie HOOG
Locatie Huisartsenpost Apeldoorn
Postcode 7334 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Maaike Brouwer of Marianne v.d. Hazel
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 02-07-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 46956
Doorsturen Bekijk PDF

HOOG

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over HOOG