Triagist in opleiding
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging binnen de gezondheidszorg? Houd je ervan om zelfstandig te werken en kom je snel tot beslissingen, ook wanneer de werkdruk hoog is? Twijfel dan niet en lees snel verder. Het team van Huisartsenpost Oude IJssel BV is op zoek naar een enthousiaste

Triagist in opleiding die bij ons voor minimaal 26 uur per maand aan de slag wil in het triageteam

Als triagist heb je een baan in het hart van de spoedzorg en werk je intensief samen met dienstdoende huisartsen, de meldkamer, de SEH, apotheken, de GGZ-crisisdienst enz. Patiënten die tijdens avond-, nacht- en weekenduren (ANW uren)of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig hebben, kunnen hiervoor terecht bij de huisartsenpost. Als triagist zorg je samen met een gedreven team collega’s dat de 40.000 patiënten per jaar de juiste zorg op het juiste moment krijgen. Op basis van jouw brede medische kennis en met behulp van de Nederlandse Triage Standaard (NTS) bepaal je de urgentie van klachten en hulpvragen, geef  je de patiënt advies, plan je een consult of visite met de arts of schakel je de ambulance in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en een belangrijke schakel in de zorgverlening.

Hoe word je triagist?

Je loopt eerst een maand mee met een gediplomeerd triagist om te ervaren of je gelukkig wordt van de zorgverlening op de huisartsenpost en het werken tijdens ANW uren. Vind je het leuk en ben je bereid om je continu te ontwikkelen en kritisch te zijn op je eigen functioneren, maar ook dat van je collega’s, dan start je met het opleidingstraject. Je wordt ingepland voor ANW diensten en je doet de telefonische triage. Je gaat vooral “vlieguren” maken om jouw triage verder te verfijnen. Vanaf dan start je ook met het opbouwen van een portfolio. Na ongeveer een jaar kun je het landelijk erkende diploma triagist behalen.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een diploma in de gezondheidszorg op minimaal opleidingsniveau 4.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevantie werkervaring.
 • Je neemt snel beslissingen
 • Je bent flexibel ingesteld en het werken tijdens avond-, nacht-, weekenduren en op feestdagen past in jouw leven.
 • Je hebt goede gespreks- en luistervaardigheden.
 • Je hebt het vermogen om snel te kunnen schakelen en bent stressbestendig.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende baan die prima te combineren is met bijvoorbeeld een functie overdag, een studie of een gezin met kinderen. Ons dienstrooster wordt per kwartaal gemaakt. Ingeplande diensten zijn ruim van tevoren bekend. Onze diensten duren gemiddeld 7 uur en kennen veel variatie in begin- en eindtijden.
 • Geaccrediteerde scholingen, coaching en begeleiding gedurende jouw hele loopbaan bij ons. Als verpleegkundige is het mogelijk jouw BIG-registratie te behouden.
 • Een professioneel en hardwerkend team van collega-triagisten, balieassistenten, praktijkhoudend huisartsen, waarnemend huisartsen, chauffeurs en achter de schermen een kantoorteam.
 • Een honorarium volgens de cao-Huisartsenzorg salarisschaal 4 (van € 2.073 tot € 2.908) en na diplomering  salarisschaal 5 (van € 2.287 tot € 3.284).
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 30% of 50% per uur en op feestdagen krijg je een extra compensatie. Ook ontvang je over vakantiedagen een toeslag op basis van een gemiddelde.
 • Reiskostenvergoeding volgens cao Huisartsenzorg.
 • Een moderne huisartsenpost in een dynamische omgeving waar de nadruk ligt op ontwikkeling en gezamenlijkheid.
 • Een werkplek in een bosrijke omgeving op het terrein van het Slingeland Ziekenhuis met een parkeerterrein voor de deur. De kosten voor een parkeerplaats worden vergoed.

Bijzonderheden

Vragen? Bel met Irene Jansen, teamleider huisartsenpost, tel.: 06-29495322.

Denk je nog niet te voldoen aan deze functie-eisen, maar spreekt de functie je wel aan? Neem ook dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Jij durft…
Dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv via onderstaande button Solliciteren. Per post mag ook naar Huisartsenzorg Oude IJssel, T.a.v.: Agnes Rexwinkel,  Postbus 184, 7000 AD, Doetinchem.

 

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Huisartsenpost Oude IJssel, Doetinchem
Postcode 7009 BL
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 14-08-2020
Ingangsdatum 1 september 2020
Reageer voor 01-01-2021
Nummer 54270
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel