Persoonlijk Ondersteuner
Baalderborg Groep

Wij zijn opzoek naar persoonlijk ondersteuner voor 24 uur per week.

Heb je een afgeronde, zorg gerelateerde opleiding, niveau? Ben je voor gemiddeld 24 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Maar eerst even in het kort over ons en onze cliënten.
Woonvorm de Blanckvoortallee is een woonvoorziening, gelegen in woonwijk de Marslanden in Hardenberg. Er wonen momenteel 17 cliënten in de leeftijd van 22 tot en met 75 jaar in vier verschillende groepen, en 2 appartementen.D e verstandelijke en lichamelijke beperkingen van de cliënten zijn divers. Er zijn een aantal cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum. Daarnaast is er een groep met een laag ontwikkelingsniveau (EMB). Op alle groepen is het in de begeleiding belangrijk uitdagingen te bieden, ligt het accent op behoud en ontwikkeling van zelfredzaamheid en behoudt van sociale vaardigheden. Om dit te kunnen bieden zijn rust, structuur en duidelijkheid van belang.

Wat breng je mee?
Een afgeronde, zorg gerelateerde opleiding, niveau 4. Je bent een doortastende creatieve persoonlijkheid. Met een positieve instelling die duidelijk en gestructureerd is.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst dan moet je een recent VOG kunnen overhandigen. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Wat hebben wij jou te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40  en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.993,00 op basis van 36 uur. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 1 jaar met de intentie deze om te zetten in onbepaalde tijd.

Solliciteren
Ben je de trotse kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Neem contact op met Erik van Kammen bereikbaar op 06 150 951 69, hij vertelt je graag meer over de functie.

Ben je enthousiast dan vragen wij jou om te reageren vóór 1 december a.s. via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij. We ontvangen graag jouw CV en we zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie. De gesprekken staan gepland op dinsdag 7 december vanaf 14.00 uur (live of via Teams). Houd deze datum vrij.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Blanckvoortallee in Hardenberg
Postcode 7773AH
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Erik van Kammen 06 150 951 69
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 73040
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep