Begeleiders Kemphaan - Raalte
Zozijn

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan! Ben jij flexibel, communicatief vaardig en heb jij werkervaring? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Bij Zozijn noemen we begeleiders: Ondersteuners. 

Wat ga je doen?
Als ondersteuner begeleid je de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Daarbij ben je alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op dit plan en dit bespreek je met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je hebt regelmatig contact met de manager, collega’s uit het team en collega’s uit andere eenheden.

Dit zijn wij
Kemphaan 9: In Raalte Noord staat een moderne woonlocatie waar cliënten beschermd kunnen wonen die behoefte hebben aan regelmaat en een rustig leeftempo. In diverse appartementen biedt Zozijn een huiselijke, veilige en gezellige leefomgeving. Afhankelijk van de wens van de bewoners, bieden we intensieve zorg en/of begeleiding. Op het terrein is een dagcentrum voor maximaal 80 cliënten. Het klimaat is uitnodigend en daar waar mogelijk stimulerend, hierbij wordt rekening gehouden met eventueel bijkomende beperkingen.

Zozijn
Zozijn is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met ontwikkelingsproblemen en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Gezien en geaccepteerd worden zoals je bent. Vanuit die houding gaan we bij Zozijn met elkaar om. Want ieder mens is immers uniek. Het maakt daarbij niet uit of je bij ons werkt, woont of zorg ontvangt. Met elkaar maken we het mogelijk dat mensen met een beperking liefdevolle en vakkundige zorg en ondersteuning krijgen en tot bloei kunnen komen. Zozijn is actief in Gelderland en Overijssel.+

Herken jij je in het volgende?
Je hebt een relevante MBO 3 opleiding en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je hebt actuele kennis van voorkomende ziektebeelden en je weet wat dit betekent voor de cliënt en kan daarop aansluiten met gerichte handelingen en benaderwijzen. 

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan binnen een leuk team vol afwisseling in een leerrijke werkomgeving;
  • Inschaling in FWG 35;
  • Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • Onregelmatig werken hoort erbij, daar tegenover staan vergoedingen conform de cao gehandicaptenzorg;
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inge Brokken, manager i.o. Wonen Raalte, bereikbaar op telefoonnummer 06-51661451.

Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte Kemphaan 9
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Inge Brokken, 06-51661451
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 02-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 60343
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn