Unithoofd gynaecologie/verloskunde/kindergeneeskunde
ZGT

Functieomschrijving

De poliklinieken gynaecologie/verloskunde en kindergeneeskunde maken onderdeel uit van het moeder kind centrum en daarmee van het cluster acuut, intensief en overig van ZGT. De poliklinieken bevinden zich zowel op locatie Hengelo als Almelo. Het cluster kenmerkt zich door een hoog ambitieniveau voor de zorg aan onze patiënten. De teams van de poliklinieken bestaan uit het medisch secretariaat, doktersassistenten, echoscopisten en verpleegkundigen. Deze professionals werken nauw samen met de medisch specialisten, waarin jij als unithoofd een belangrijke verbindende rol speelt. 
Je geeft leiding aan ruim 35 medewerkers en bent integraal verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de poliklinieken. Je ondersteunt en adviseert het clustermanagement inzake begroting en realisatie van doelen binnen de gestelde financiële kaders. Je ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt plannen voor het betreffende aandachtgebied. Je levert een belangrijke bijdrage aan ontwikkelingen door je actieve deelname in commissies, project- en werkgroepen, waarbij je verbinding en samenwerking creëert met collega’s zowel intern als extern. Je werkt nauw samen met collega-unithoofden binnen het moeder kind centrum.
Kortom, een dynamische, inspirerende werkomgeving met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Functie eisen

Jij bent een betrokken professional met bedrijfskundig inzicht. Je bent in staat beleid te maken en te implementeren. We vinden het belangrijk dat je oog en aandacht hebt voor de mens en dat je tegelijkertijd krachtig stuurt op resultaat en afspraak. Uiteraard staan kwaliteit en veiligheid voor jou nooit ter discussie en zorg je er dus voor dat de professionals op je afdeling zich blijvend ontwikkelen. Je bent van nature gericht op samenwerking en verbinding, waarbij je weet te ‘dealen’ met de dynamiek die het werken in een poliklinische setting met zich meebrengt. Je bent creatief, ziet mogelijkheden en bezit het enthousiasme en doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. Je creëert een werkomgeving waarin de medewerkers prettig samen kunnen werken en waarin iedereen zijn expertise volledig inzet en iedere dag weer gemotiveerd wordt het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je een prettige collega, die met humor en collegialiteit onderdeel wil worden van ons cluster. Je beschikt over een afgeronde HBO of academische opleiding. Je hebt bij voorkeur leidinggevende ervaring binnen een ziekenhuis omgeving.

 

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring minimaal € 3.322,= (60-0) en maximaal € 4.798,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 16 maart 2021.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. 

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 2021-463
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Simone Roest, clustermanager acuut, intensief en overig, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 48 23 39 33.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 18-02-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-03-2021
Nummer 57818

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT