Doktersassistent | regio Doetinchem
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Lijkt het jou een leuke uitdaging om als doktersassistent voor verschillende huisartsenpraktijken in de regio te werken? Wil je veel ervaring opdoen? En wil je jouw kennis en vaardigheden op meerdere plekken inzetten? Lees dan zeker verder.

Wat ga je doen? 
Je gaat als doktersassistent aan de slag in meerdere praktijken binnen de regio Doetinchem. In de praktijken heb je veel contact met patiënten: je staat hen vaak als eerst te woord (telefonisch of aan de balie), ontvangt ze in de praktijk, maar je stelt hen ook gerust. In jouw rol beantwoord je uiteenlopende hulpvragen met behulp van de daarvoor geëigende protocollen. 

Naast de patiëntgerichte werkzaamheden, assisteer je de huisarts in de praktijk bij onderzoek of de behandeling van patiënten. Zo help je de huisarts bijvoorbeeld bij het klaarzetten of aangeven van instrumenten. Tevens kun je eenvoudige onderzoeken op urine, ontlasting en bloed zelf verrichten. Tot slot heb je als doktersassistent enkele praktijkondersteunende taken, zoals het verwerken van medische gegevens, beheren van de receptenlijn en het plannen van de spreekuren. 

Functie eisen

Wat neem je mee? 
Je bent (bijna) in het bezit van het diploma doktersassistent niveau 4
Je hebt ervaring in een huisartsenpraktijk 
Je hebt ervaring met minimaal één huisartsinformatiesysteem (HIS) 
Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift 
Je bent in staat om helder met de zorgvrager te communiceren 
Je kan zowel zelfstandig als in een team werken 
Je hebt kennis van de NTS Triagewijzer 
Je hebt ervaring met medisch technische handelingen 

Inschaling

Wie zijn wij? 
Flexpool Oude IJssel is erop gericht om huisartsenpraktijken te helpen bij uitval of behoefte aan uitbreiding van personeel. Flexpool Oude IJssel bestaat uit praktijkmedewerkers die kunnen en willen invallen bij (collega-)praktijken op momenten dat er behoefte bestaat aan tijdelijke inzet of uitbreiding van personeel. 

Wat vooral fijn is aan het werken via Flexpool Oude IJssel is dat je altijd zelf aan kunt geven wanneer je kan en wilt werken. Deelname is dan ook vrijblijvend en verplicht je tot niets. Hiernaast kun je je via Flexpool Oude IJssel veel ervaring opdoen en jouw expertise inzetten binnen niet één, maar meerdere praktijken. 

Bijzonderheden

Voldoe jij aan de eisen en spreekt het invallen bij diverse praktijken jou aan? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je in bij Flexpool Oude IJssel via www.flexpool.org/oudeijssel.

Mis je nog relevante ervaring? 
Ben jij in het bezit van het diploma doktersassistent, maar mis je (recente) ervaring in een huisartsenpraktijk? Schrijf je dan toch in via www.flexpool.org/oudeijssel, zodat we samen met jou de mogelijkheden kunnen bekijken om (weer) aan de slag te gaan in een huisartsenpraktijk! 

Op zoek naar een vakantie- of bijbaan? 
Ben jij (bijna) gediplomeerd doktersassistent, ga je doorstuderen en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan in een huisartsenpraktijk? Schrijf je ook dan in via www.flexpool.org/oudeijssel en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Doetinchem
Postcode 7001 DP
Stad Doetinchem
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Heb je nog vragen over Flexpool Oude IJssel en/of deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze intercedenten via info@flexpool.org of 085-9022085.
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 18-04-2019
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 45250
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel