Pedagogisch medewerkers Jeugdzorg. Dromen Durven Doen.
D3

Functieomschrijving

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?
Vanuit een clientgerichte benadering ben je de spil in de begeleiding van enkele jongeren op de groep. Je onderhoudt onder andere contact met het netwerk van de jongeren, stelt zorgplannen op en voert begeleidingsgesprekken.Daarnaast voer je gesprekken met meerdere disciplines om de begeleiding te optimaliseren. Vanuit een professionele grondhouding bied je structuur, duidelijkheid en een veilige omgeving aan de jongeren. Je speelt in op wisselende stemmingen en gedragingen van de jongeren waarbij zowel verbale als fysieke agressie voor kan komen.Ook verricht je huishoudelijke- en administratieve taken die voorkomen op de groep.

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4 of HBO en bent bij voorkeur SKJ geregistreerd.
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring opgedaan binnen een jeugdzorgvoorziening, de GGZ of psychiatrie.
  • Je hebt daarnaast aantoonbare kennis van ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen en je bent gewend om competentiegericht en de-escalerend te werken. Kennis van en aantoonbare ervaring in het opvoedend begeleiden van jongeren met autisme is een pré.
  • Je kunt groepsprocessen en interacties beïnvloeden en balanceert constant tussen empathie/betrokkenheid waarbij je ook een zekere afstand kunt bewaren.

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Een baan voor 24-32 uur per week.
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, functiegroep 7 of 8. Daarbij ontvang je een vaste eindejaarsuitkering van 8,3% in december en vakantietoeslag van 8% in
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Financiële vergoeding voor werken op avonden, in weekenden en op feestdagen.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd? Leuk! We horen graag van je. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Kea van der Vinne (locatie Borculo), te bereiken op 06-82517673 of Renze Kuitert (locatie Hoenderloo), te bereiken op 06-34482512.

Het is uiteraard ook mogelijk om eens kennis te komen maken, een rondleiding te krijgen en/of een dag mee te lopen.

Het aanleveren van  een VOG en het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Organisatie D3
Locatie Borculo en Hoenderloo
Postcode 7271 NP
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Jeugdzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Kea van der Vinne (locatie Borculo), te bereiken op 06-82517673 of Renze Kuitert (locatie Hoenderloo), te bereiken op 06-34482512.
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 07-10-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 18-11-2021
Nummer 71671

D3

D3 is een jeugdzorgorganisatie en biedt crisisplekken, overbruggingszorg en langdurig verblijf aan jongeren in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar (en verlengde jeugdhulp 18-23 jaar)  waarbij sprake is van een ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. Door omstandigheden kunnen zij (tijdelijk) niet meer thuis wonen. Door inzet van integrale zorg ondersteunen wij deze jongeren om weer grip op hun leven te krijgen met als doel een zo volwaardig en passend mogelijke positie in de samenleving te krijgen.   

Meer over D3