Vakantie/weekendbaan student zorg niveau 3 of 4 in de wijkzorg, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

· Ben jij een Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 in opleiding en wil je ervaring opdoen in de wijkzorg?
· Wil jij graag relevante werkervaring opdoen naast je studie?
· Heb jij interesse in een afwisselende vakantie/weekendbaan?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Bij het wijkteam in Delden is er een mogelijkheid om als Verzorgende niveau 3/IG of Verpleegkundige niveau 4 in opleiding een super leuke bijbaan te krijgen in de vakanties en in het weekend. Je hebt de mogelijkheid om relevante ervaringen op te doen naast je studie. Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar het toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook verpleegtechnische handelingen waarin jij al bekwaam bent.
Bij veel cliënten werk je in de wijkzorg naar herstel doelstellingen. En begeleid je de cliënt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.

In deze vakantie/weekendbaan heb je de gelegenheid om veel te leren en een leuk zakcentje bij te verdienen natuurlijk!
We vinden het ook belangrijk dat je bijbaan goed te combineren blijft met je studie en zullen daarom de uren die je beschikbaar bent en je rooster goed met elkaar afstemmen.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent in opleiding voor Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 en je bent minimaal 3e jaars
 • Je zou graag naast je huidige baan als zorgprofessional meer uren willen werken
 • Je wilt graag ervaring opdoen op een revalidatie afdeling
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor, gemotiveerd en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om een praatje te maken
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt
 • Je hebt minimaal één stage-ervaring
 • En je bent flexibel beschikbaar in de avonden en weekenden en afhankelijk van je rooster in de ochtenden

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van opleiding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-004
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, wijkverpleging
Postcode 7491NR
Stad Delden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Danielle Rozenberg - Hoogenboom op telefoonnummer 06-34361401
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 12-01-2021
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 57040

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland