VAKANTIEBAAN RESTAURANT
Liberein

Functieomschrijving

Word een vakantietopper!

Het hele jaar door geven wij onze cliënten de liefdevolle zorg die zij nodig hebben. Daar worden zij en wij gelukkig van. Maar om deze liefdevolle zorg ook in de vakantieperiode te kunnen blijven geven, zijn wij op zoek naar toppers zoals jij, die in hun vakantie voor onze cliënten willen zorgen.

Volg je een opleiding in de horeca en je beschikt over horeca-ervaring? En doe je graag serieuze werkervaring op die goed op jouw cv staat? Dan is deze vakantiebaan helemaal jouw ding.

 

 

Functie eisen

Waarom vakantiewerk bij Liberein?

Bij Liberein geven wij geen standaard zorg, maar liefdevolle zorg. Wij zetten net dat stapje extra om onze bewoners die échte aandacht te geven waar zij gelukkig van worden. Of we ze nou verzorgen of in het restaurant bedienen, onze bewoners krijgen altijd de aandacht die zij verdienen. Daarom wil je ook bij een zorgorganisatie voor ouderen werken, toch? Daarnaast wil je bij ons vakantiewerk komen doen omdat…

  • ... je er een lekker zakcentje mee verdient
  • ... je serieuze praktijkervaring opdoet
  • ... je er een top bijbaan aan over kunt houden
  • ... je er naast de liefde van onze bewoners een lekker verfrissend cadeau voor terugkrijgt

Inschaling

Is minimaal conform wettelijk minimumloon met opslag t/m 22 jaar.

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. De kosten zijn voor rekening van Liberein.

Type Vacature
Intern nummer 2019-51
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR, telefoonnummer: 053-4826739.
Functie(s) Medewerker restaurant
Publicatiedatum 17-04-2019
Ingangsdatum Periode mei t/m oktober
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 45233
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein