Vakantiekrachten/ invalkrachten Salland/Graafschap
Zozijn

Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij  zinvolle, mooie werkervaring opdoen en je kennis in de praktijk toetsen, dit kan

Wij zoeken vakantiekrachten /(assistent) Ondersteuners uren in overleg

Wat ga je doen?

Je wordt ingezet binnen 1 of meerdere woonlocaties en/of de dagbesteding. We gaan met je in overleg binnen welke locatie je het beste past; dit is natuurlijk ook afhankelijk van je opleiding en ervaring. Nadat je bent ingewerkt werk je mee in het rooster en/of ga je zelfstandig aan de slag. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan, waarin de ondersteuningsvragen van de cliënten verwerkt zijn. Die ondersteuningsvragen variëren op het gebied van ADL vaardigheden, zorgvaardigheden, (gedrag) begeleidingsvaardigheden  en of op vaardigheden in het doen van activiteiten en/of werk. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Naast deze directe cliëntenzorg kun je je ook betrokken bij werkzaamheden gericht op vrije tijdsbesteding of huishoudelijk gebied.

Wie zijn wij

In de regio Sallad de Graafschap  bieden we ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en NAH met een zeer uiteenlopende ondersteuningsvraag binnen wonen, werken en dagbesteding.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

 

Wat vragen we van jou

  • Je hebt (stage)ervaring in de gehandicaptenzorg en ben je 3e jaars student MMZ-4 of MBO-V, of 3e/4e jaars HBO-SW, HBO-V of je hebt al een relevante beroepsopleiding afgerond op minimaal niveau 2.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je kunt op onregelmatige tijden werken.

Dit bieden wij

  • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw functie.
  • Onregelmatigheidstoeslag van 22% tot 60%
  • Tijdelijk dienstverband, verlenging is bespreekbaar.
  • Reiskosten.
  • Eindejaarsuitkering 7,05% en vakantiegeld 8% over de gewerkte uren.

Wij vragen van alle medewerers een VOG, en vragen referenties op bij eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G Regio Salland de Graafschap
Postcode 7202 AG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacquelien van Brink manager wonen 06 51408781, Gertjan Witkamp manager Dagbesteding 06 22369339 of Annelies Donderwinkel manager NAH 06 21381794
Functie(s) Overig
Vakantiewerk algemeen
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44556
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn