Vakantiekracht | Receptie | Apeldoorn/Beekbergen
Atlant

Functieomschrijving

Wil jij de bewoners een mooie tijd bezorgen en de bezoekers zich welkom laten voelen bij de receptie? Atlant heeft ruimte voor blij-makers! 

Vakantiekracht | Receptie

Wat ga je doen?
Je gaat werken bij de receptie op een van onze locaties. Je neemt telefoontjes aan, ontvangt en verwelkomt de bezoekers en wijst hen eventueel door!

Functie eisen

Wat neem je mee? 
Ben jij iemand met een aanstekelijke energie, een goed humeur én altijd een vrolijke glimlach? Iemand die de handen uit de mouwen steekt en bezoekers en bewoners op een vriendelijke manier verwelkomt en ondersteunt waar nodig? Ben jij 18 jaar of ouder en op zoek naar vakantie werk bij ons in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
Heel veel enthousiaste collega’s die jou graag uitleggen wat er moet gebeuren. Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is en waarin jij echt kunt bijdragen aan het geluk van de bewoners. Hóe fijn is dat! Nog fijner is het goede salaris* wat wij bieden:
• 18 jaar € 10,55 
• 19 jaar € 12,67
• Vanaf 20 jaar € 16,87
*dit is het bruto uurloon per leeftijdscategorie inclusief onze toeslagen. 

Bijzonderheden

Lekker aan de slag op de Atlant receptie(s)? Solliciteer via de knop “solliciteren”
Wil je gelijk aangeven in welke regio je kunt werken en wanneer je beschikbaar bent?!
De regio’s zijn: Apeldoorn Noord, Apeldoorn de Maten, Beekbergen/Ugchelen.

Wil je eerst meer weten? Bel of app met Annemiek Vink op 06 82 14 76 35 / Milou Vink op 06 12 27 35 78 (team Werving & Selectie)  of stel je vraag per mail via [email protected]

Good to know: houd in ieder geval alvast 11 april 2023 van 18:30 – uiterlijk 20:00 uur in jouw agenda vrij. Dan is er een informatie avond waar je meer te horen krijgt over het werken bij Atlant en de verschillende doelgroepen waar je mee kan gaan werken. Ook maak je dan kennis met andere vakantiekrachten.

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Publicatiedatum 03-03-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 03-03-2023
Nummer 118282
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant