Vakantiekracht
De Twentse Zorgcentra

Besteed de zomer van 2020 zinvol; lever jouw bijdrage aan het goede leven van onze cliënten!

Deze zomer krijg jij als vakantiekracht extra aandacht van ons. Want we zijn heel blij met jou als stabiele factor in de zomer. Helemaal nu in deze tijden van corona is de continuïteit van zorg voor de cliënten zo belangrijk.

Wat we van jou vragen? Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3. En om je cv achter te laten zodat we contact met je op kunnen nemen. Dat kan door op de button ‘solliciteer’ te klikken. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wat je er voor terug krijgt? Heel veel mooie momenten, waardering en erkenning. Maar ook inhoudelijke kennis en brede werkervaring die je meeneemt in de rest van je carrière als zorgprofessional. En salaris natuurlijk, ook niet onbelangrijk. Afhankelijk van de ervaring die je al hebt opgedaan ontvang je een bruto uurloon tussen € 11,50 en € 17,09. Het aantal uur stemmen we graag met jou af.

Als je in dienst komt ontvang je in ieder geval een powerbank want we hebben je power nodig deze zomer! Maar we geloven er ook in dat het werk als vakantiekracht je power geeft voor de rest van je carrière. En misschien vind je die carrière na de zomer ook binnen De Twentse Zorgcentra. Voor afloop van je contract kijken we samen met je naar een groep die bij je past zodat je door kunt stromen naar een vaste plek. Of misschien blijf je liever bij het flexplein in dienst. Kortom we hebben heel veel mogelijkheden!

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 20.114
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 6
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Het flexplein via 088-4304333
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 24-04-2020
Reageer voor 25-06-2020
Nummer 52700
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra