VAKANTIEKRACHT FACILITAIR
Liberein

Is jouw vakantieliefde dit jaar 79?

Ga jij ook niet op vakantie deze zomer en wil je lekker bijverdienen? Kom dan werken in ons facilitaire team! Hieronder vallen onder andere de afdelingen huishouding/schoonmaak-, linnendienst en logistiek. Wij zijn per direct op zoek naar spontane en energieke Vakantiekrachten Facilitair. 

Wat ga je doen?
In de zomervakantie draai je mee in de facilitaire diensten. Je hebt een afwisselende baan en je wordt op verschillende diensten in de huishouding/schoonmaak-, linnendienst en logistiek ingezet. Belangrijk is dat jij alles wel wilt aanpakken!

In de huishouding/schoonmaak maak je diverse woningen/appartementen van onze cliënten en de algemene ruimten schoon. Binnen de linnendienst sorteer, registreer, nummer en verstrek je kleding van de cliënten. Je controleert gewassen linnengoed en kleding bij terugkomst van de wasserij en zorgt voor het verspreiden en opbergen van de schone kleding. Binnen de logistieke dienst draag je zorg voor het ophalen van o.a. vuil wasgoed en afval.

Je werkt in een roosterdienst. Je werktijden liggen tussen 08.30 uur en 16.30 uur (uitzonderingen hierop kunnen voorkomen), en je bent volop beschikbaar in de vakantieperiode (half juli t/m eind augustus) en langer beschikbaar is ook mogelijk.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over MBO werk-/denkniveau en je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je ben klantvriendelijk en je hebt een energieke en sprankelende persoonlijkheid;
  • Je weet van aanpakken en je bent flexibel ingesteld;
  • Je kunt goed werken in teamverband.

Wat bieden wij?
Een dienstverband voor de duur van 6 weken, voor gemiddeld 20 uur per week. Een leuk salaris passend bij de functie.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ariane van Bommel of Eva Vos, Teamleiders Serviceteams, via telefoonnummer 053-4826688.

Type Vacature
Intern nummer 2021-55
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ariane van Bommel of Eva Vos, Teamleiders Serviceteams, via 053-4826688.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-05-2021
Ingangsdatum zomer 2021
Reageer voor 31-05-2021
Nummer 67971
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein