vakantiekracht
InteraktContour

Informatie

Wil jij graag betekenisvol werk doen? En tegelijkertijd ervaring opdoen in de zorg voor mensen met hersenletsel? Dan is vakantiewerk op woonlocatie Kalkuur in Nunspeet echt iets voor jou!

Jouw rol

Je begeleidt en helpt bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Daarbij kun je denken aan het helpen met wassen, aankleden of stofzuigen. Maar ook bied je ondersteuning tijdens de verschillende eetmomenten.
De ene keer speel je een spelletje met een bewoner en de andere keer maak je samen buiten een wandeling.

Jouw werkplek

Als vakantiekracht werk je op woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 18 bewoners. Elke bewoner beschikt over een eigen appartement en krijgt de nodige zorg en begeleiding.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden
  • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • uren in overleg met jou
  • een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring
Wat wij vragen
  • je bent minimaal 17 jaar en bezig met een zorggerelateerde opleiding op niveau 3, 4, of 5
  • je bent beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus 2022
  • je bent meelevend, geduldig en staat stevig in je schoenen
  • je bent ook bereid om huishoudelijke werkzaamheden te verrichten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Kom jij bij ons vakantiewerk doen?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 11 juli aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Hanneke Maljaars, teamleider, op 06-83989993.

Meer informatie over woonlocatie Kalkuur bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Kalkuur in Nunspeet
Postcode 8071 BD
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 20-06-2022
Reageer voor 12-07-2022
Nummer 111860

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour