Vakantiekracht met opleiding MMZ niveau 3 of 4
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Met zoek op spoed naar vakantiekracht met opleiding MMZ Niveau 3 of 4 voor onze locaties in Aalten  

Jouw uitdaging Volg jij op dit moment een zorgopleiding en wil jij naast je studie werkzaamheden in de praktijk brengen? Wil jij zinvol, uitdagend werk en een mooi salaris in de vorm van een flexibele bijbaan? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een medewerker die al op het niveau MMZ niveau 3 of 4 mag werken en beschikbaar is voor 20 tot 24 uur per week. Ben jij snel beschikbaar en wil je waardevolle ervaring opdoen waarmee je jouw CV verrijkt? Kom ons ondersteunen in de zorg aan onze cliënten bij onze bewoners bij Marga Klompé in Aalten.

JIJ bent op zoek naar een uitdagende zomerbaan waarin jij je passie voor je vak en MMZ opleiding in de praktijk kan brengen. Daarnaast wil je graag ervaring opdoen met diverse doelgroepen, praktijksituaties en hecht je ook veel waarde aan flexibiliteit.

Functie eisen

Wij bieden je een zomerbaan in de zorg waarbij je tijdens je studie al een bijdrage kunt leveren aan de zorg voor onze bewoners en cliënten.

 

Inschaling

-Je verdient een heel goed salaris, namelijk vanaf €11,17. Je wordt ingeschaald op basis van je inzetbaarheid en studiejaar

-Reiskosten vergoeding

-8% vakantiegeld

-7,4% eindejaarsuitkering

-Onregelmatigheidstoeslag

-Een werkgever die door jouw nieuwe collega’s is gekozen als “Beste werkgever 2018-2019”

Samen We kunnen je een contract bieden voor 20 tot 24 uren per week. De werkdagen en uren zijn in overleg zodat ze goed aansluiten bij jouw wensen. De werktijden en dagen kunnen variëren van overdag/avonden en van maandag t/m vrijdag en de weekenden.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met Sandra Veerbeek, Regiomanager op het nummer 06 –23 40 07 87.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze mogelijkheid tijdens de zomervakantie? Wacht dan niet langer en solliciteer! Jouw CV en een korte motivatie is voldoende. Vervolgens nemen wij contact met je op en zullen we je voorstellen bij één van de teams of locaties.

Graag tot snel!

Type Vacature
Intern nummer 309
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-06-2019
Reageer voor 31-07-2019
Ingangsdatum 24-06-2019
Nummer 46801

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)