Vakantiekracht Omgeving Tubbergen, Denekamp en Oldenzaal
Aveleijn

Kom jij uit de buurt van Tubbergen, Oldenzaal of Denekamp  

en 

Zoek jij nog een leuke bijbaan voor de zomervakantie van 2023 en vind je het leuk om een steentje bij te dragen in de gehandicaptenzorg? 

Kom dan werken bij één van onze locaties! 

 Voor de locatie de Hunenborgh in Oldenzaal, de Wiekhof in Tubbergen en de Amaliahof in Denekamp zoekt Aveleijn nog enthousiaste vakantiekrachten. 

 

De functie van vakantiekracht 

Als vakantiekracht ondersteun je het vaste team tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt dat je aanwezig bent op de groepen om koffie te drinken, om activiteiten te ondernemen of om een rondje te wandelen. Kleine ADL handelingen kan ook een voorkomende taak zijn. Hierbij kun je denken aan helpen bij het poetsen van tanden of ondersteunen tijdens eetmomenten. Om voor de functie van vakantiekracht in aanmerking te komen ben je bezig met een opleiding. Het is niet erg als je geen opleiding in de zorg volgt. Je bent 16 jaar of ouder en minstens vier weken beschikbaar in de periode juni t/m augustus en – uiteraard - lijkt het je wat om, met jouw enthousiasme en frisse energie, ervoor te zorgen dat onze cliënten een onvergetelijke zomer hebben!  

Wat ga je verdienen  

Wij zetten jou als vakantiekracht centraal en bieden daarom het volgende: 

  • Salaris op basis van het wettelijk minimumloon + 1 jaar. Dit betekent wanneer je 16 jaar bent, je het wettelijk minimumloon ontvangt van iemand die 17 is. En als je bijvoorbeeld 18 bent het salaris van een 19 jarige. 
  • Een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer 
  • Een vakantietoeslag van 8% 

 

Ben jij geïnteresseerd in uitdagend werk binnen Aveleijn? 
Reageer dan snel met jouw cv en motivatie en wij nemen contact met je op! 
 
Voor meer informatie over het werken binnen Aveleijn 
kun je contact opnemen met de afdeling werving en selectie  
via solli[email protected] of via 0657381173 
 
Wij zien je reactie graag tegemoet! 

  

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Mirjam Slag via 06-57381173 en Lucinde Hesselink via 06-57390845
Functie(s) Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Begeleider niveau 6
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 09-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118437
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn