Vakantiekracht schoonmaak|keuken|Apeldoorn|Beekbergen
Atlant

Functieomschrijving

Wil jij met persoonlijke aandacht aan onze bewoners ervoor zorgen dat alles spik en span is? Of meehelpen dat er een heerlijke maaltijd klaarstaat? Kom werken als:

Vakantiekracht Schoonmaak of Keuken

Wat ga je doen?
Er is van alles te doen bij ons! Op al onze locaties in Apeldoorn,  Beekbergen en Ugchelen is plek voor aanpakkers zoals jij. 
Vakantiewerk is dankbaar werk, waarbij je ook nog eens leuk kunt verdienen. Werken met een warm hart, betrokken en dicht bij de mensen. 
Vakantiekracht schoonmaak:
Je geeft naast huishoudelijke hulp, zoals het schoonmaken van de keuken, badkamer en het toilet en het stofzuigen en dweilen van de vloeren ook persoonlijke aandacht aan onze bewoners. 
Vakantiekracht keuken:
Je helpt mee met het dekken van de tafels en het uitserveren van de maaltijden. Ook help je daarna mee met de afwas en schoonmaak. Er is ook ruimte voor een praatje met de bewoners.
Op sommige locaties is er een combinatie schoonmaak en werken in de keuken.

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Aanstekelijke energie heeft; 
• 16 jaar of ouder is;
• Een goed humeur heeft;
• Werk ziet liggen;
• Mensen blij wil maken.

Inschaling

Bij Atlant krijg je
• Enthousiaste collega’s die jou graag uitleggen wat er moet gebeuren;·
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!
• Een goed bruto salaris (excl. toeslagen);
16 jaar   € 4,97
17 jaar   € 5,68
18 jaar   € 7,19
19 jaar   € 8,63
20 jaar   € 11,51
21 jaar en ouder € 12,82

Bijzonderheden

Ook vakantie werk doen bij Atlant? Solliciteer hier 
Graag ook aangeven in welke regio je kunt werken? Apeldoorn Noord, Apeldoorn de Maten of Beekbergen/Ugchelen en wanneer je beschikbaar bent?

Wil je eerst meer weten?
Bel of app met Annemiek Vink, medewerker werving en selectie, telnr. 06 82 14 76 35  of stel je vraag per mail via [email protected]

Houd in ieder geval alvast 23 mei van 19.00 tot 21.00 uur in jouw agenda vrij. Dan is er een informatie avond waar je meer te horen krijgt over het werken bij Atlant en de verschillende doelgroepen waar je mee gaat werken. Ook maak je kennis met andere vakantiekrachten die bij Atlant gaan werken.

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Berkenhove (Atlant)
Postcode 7314AZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Vakantiewerk Facilitair
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk keukenassistent
Publicatiedatum 25-03-2022
Reageer voor 14-06-2022
Ingangsdatum 25-03-2022
Nummer 109422
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant