Vakantiekracht Verpleging & Verzorging
Verian

Volg je een opleiding richting Verpleegkundige (mbo / hbo) of Verzorgende IG, ben je minimaal 3 weken beschikbaar in de zomervakantie en op zoek naar de ideale vakantiebaan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Vakantiekracht Verpleging & Verzorging

Bij Vérian kun je gerichte praktijkervaring opdoen in een innovatieve zorgorganisatie en jezelf ontwikkelen. Daarnaast kun je in overleg je uren en dagen flexibel indelen én je ontvangt een goed salaris. Bevalt het goed, dan kun je buiten de vakanties om ook ingezet worden als invalkracht. Klinkt dat niet fantastisch?

Samen kijken we hoe we deze baan voor jou zo goed mogelijk kunnen inrichten. In de thuiszorg werk je zelfstandig en flexibel in wisselende diensten. Je hoeft geen nachtdiensten te werken. Heb je een specifieke wens qua team of wil je alleen doordeweeks werken of juist in het weekend? Dan maken wij dat passend voor je! Je bent echt van betekenis voor onze cliënten en het is erg dankbaar werk.

Wat bieden wij?

  • (Extra) Scholing van verpleegtechnische handelingen, waardoor jij nog bekwamer wordt!
  • Een leuke, afwisselende en leerzame vakantiebaan in de dynamische wereld van de thuiszorg én de mogelijkheid om naast je studie te blijven werken bij Vérian;
  • De kans om werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen;
  • Flexibiliteit in uren en dagen;
  • Een goed salaris van rond de € 11,90 per uur conform de cao VVT en recht op onregelmatigheidstoeslagen, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt de opleiding mbo Verzorgende IG (vanaf leerjaar 3), mbo Verpleegkunde of hbo Verpleegkunde (vanaf leerjaar 2) of je bent net afgestudeerd in een van deze richtingen;
  • Je ben enthousiast en sociaal vaardig;
  • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar in de vakantie;
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel, bij voorkeur een auto en rijbewijs;
  • Je bent gemotiveerd, zelfstandig en proactief.

Ben je bijna afgestudeerd in de richting van mbo Verzorgende IG, mbo Verpleegkunde of hbo Verpleegkunde en wil je graag zo snel mogelijk aan het werk? Dan hebben wij diverse interessante vacatures openstaan. Kijk dan voor meer informatie op onze vacaturepagina www.werkenbijverian.nl

Kom jij ons versterken tijdens de vakantieperiode? 
Wil je graag aan de slag als vakantiekracht? Dan zien wij je sollicitatie via onderstaande knop 'solliciteren' graag tegemoet! Of neem voor meer informatie per mail contact op via [email protected] of bel met 06-13886320.

Wie zijn wij?
Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gehele werkgebied
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
BBL verzorgende 3 IG
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkverpleegkundige
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 10-02-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 10-02-2022
Nummer 57522
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian