VAKANTIEKRACHT ZORG
Liberein

Wil je lekker bijverdienen deze zomer met een vakantiebaan die aansluit bij jouw opleiding en ervaring? Kom dan werken bij Liberein! 

Wat ga je doen?
In de zomerperiode kom je te werken in een van onze cliëntteams. Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en met jouw kennis en persoonlijkheid draag jij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Belangrijk onderdeel van je functie is het bieden van een betekenisvolle dag aan de cliënt. Dat doe je niet alleen natuurlijk, dat doe je samen met je team. Daarnaast is het mogelijk dat je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, bijvoorbeeld ondersteunt bij ADL taken of het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Heb je al wat meer ervaring en ben je zelfstandig? Wil je meer werkervaring opdoen met verschillende doelgroepen en meer vrijheid voor wat betreft je rooster/diensten? Als vakantiekracht in de Flexpool kun je zelf een keuze maken in het aanbod open diensten.

Bevalt het je straks zo goed dat je na de vakantieperiode nog geen afscheid wilt nemen van de bewoners door de fijne band die je met ze hebt opgebouwd? Geen probleem, wij kunnen je een bijbaan bieden mét doorgroeimogelijkheden!

Wat breng je mee?

  • Je bent minimaal 2e jaars student HBO-V, MBO-V of Verzorgende IG en beschikt over tenminste 1 jaar stage ervaring in de zorg;
  • Je vindt het fijn om een gesprek aan te gaan met cliënten en kunt goed luisteren;
  • Je bent beschikbaar in de zomerperiode en flexibel inzetbaar.

Werk je langer dan 6 weken, dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Inschaling                  
Salaris conform CAO VVT, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Nieuwsgierig?
Bel dan met Anne Claire Blom, HR Consulent, tel. 06-17298449. Zij vertelt je graag wat het vakantiewerk bij Liberein zo leukt maakt. Of mail voor vragen naar [email protected]

Geïnteresseerd? 
Reageer dan direct! Je kunt reageren via de button 'solliciteren' of mail naar [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 2022-50
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anne Claire Blom, HR Consulent
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 29-03-2022
Ingangsdatum Zomer 2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 109367
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein