Vakantiekrachten | Regio Drenthe
Cosis

Introductie en uren

Volg je een zorggerelateerde studie en wil je tijdens je vakantie lekker bijverdienen? Voor de provincie Drenthe is Cosis op zoek naar vakantiekrachten die in de periode juni tot en met september 2021 kunnen begeleiden en verzorgen.
 

Wat vinden we belangrijk?

Begeleider
Als Begeleider breng je veel tijd met de cliënt door en je kunt ook als de omstandigheden ingewikkeld zijn een vertrouwde en gezellige basis voor hen creëren. Je vindt het leuk om verschillende doelgroepen te begeleiden. Je bevordert de zelfredzaamheid van de cliënten door hen zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je weet een gewone dag leuk te maken, samen met jou genieten onze cliënten van de kleine dingen zoals een activiteit doen, een kort gesprekje voeren of een wandeling maken. 

Helpende
Als Helpende zorg je voor de ondersteuning van de cliënten bij de algemene dagelijkse levensbehoeften. Je creëert een vertrouwde en gezellige basis. Het is belangrijk dat je ze ondersteunt bij het wassen, aankleden, eten, naar bed gaan en bij huishoudelijke taken. Je bent niet de eerste de beste. Je bent wendbaar, sociaal ingesteld en hoeft niet vooraf te weten hoe jouw werkdag eruit ziet. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken. Je hebt aan een half woord genoeg om te weten wat er moet gebeuren en daar ga je mee aan de slag.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt of volgt een op de functies gerichte opleiding op minimaal MBO niveau 3.
  • Je hebt stage- of werkervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en/of de GGZ-sector.
  • Je wilt graag iets betekenen voor cliënten met een verstandelijke en/of psychische beperking.
  • Je bent bereid om verschillende diensten te werken (ochtend, dag, avond, weekend en in overleg op sommige locaties ’s nachts).
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een afwisselende en uitdagende functie binnen de gehandicaptenzorg.
  • Een leerzame invulling van je vakantie met extra ervaring op jouw cv.
  • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling.
  • Een salaris van minimaal € 10,71 per uur en maximaal 16,87 per uur (exclusief ORT), de inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en de functie die je gaat doen.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Gedurende je reis bij Cosis kan er van alles gebeuren.  Lees het verhaal van Riana en kijk of Cosis aansluit bij jou!

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je voor vakantiewerk in aanmerking komen en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie, waarin je aangeeft of je als Begeleider of Helpende aan de slag wilt?  Stuur je sollicitatie in via de button ‘solliciteren’ op deze pagina, vul het formulier in en maak je account aan.

Type Vacature
Intern nummer 2021-1643
Organisatie Cosis
Locatie Cosis
Postcode 9405 BL
Stad Assen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Helpende niveau 2
Publicatiedatum 20-07-2021
Reageer voor 30-08-2021
Nummer 58194

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis