Vakantiekrachten in de zorg, uren in overleg, vanaf 1 april tot en met 31 oktober 2023
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Wil jij écht iets betekenen voor een ander en werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga in de zomer als vakantiekracht voor ons aan de slag of combineer je zorgstudie met een bijbaan bij ons. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring én je verdient nog leuk ook!

Functie eisen

Je kunt aan de slag in verschillende functies in de zorg. Volg je de opleiding Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan bieden we je meteen een bijbaan voor langere tijd aan.

Inschaling

We zoeken enthousiaste collega's voor onderstaande functies. De salarissen zijn maximaal bruto uurloon op basis van 36 uur per week, conform CAO VVT.

  • Helpende € 17,37 (FWG 25)
  • Helpende plus € 17,88 (FWG 30)
  • Verzorgende IG € 19,33 (FWG 35)
  • Verpleegkundige niveau 4 € 22,85 (FWG 45)
  • Verpleegkundige niveau 6 € 25,95 (FWG 50)

Bijzonderheden

Solliciteren
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen!

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met afdeling werving en selectie via: [email protected] of via whatsapp: (06) 20 79 06 72.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 02-02-2023
Reageer voor 30-09-2023
Ingangsdatum 02-02-2023
Nummer 117515

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis