Vakantiekrachten Zorg 2019
Careaz

Functieomschrijving

Volg jij een zorgopleiding en wil je graag aankomende zomer naast het vieren van vakantie ervaring opdoen én van betekenis zijn? Lees dan gauw verder:

Als vakantiekracht in de zorg ondersteun je een zorgteam bij het verlenen van zowel zorg en welzijn ten behoeve van het levensgeluk van de bewoners (denk aan ondersteuning bij ADL en welzijnsactiviteiten zowel binnen als buiten.

In ruil hiervoor bieden wij goede begeleiding, uitgebreide informatie, leuke collega's, een prettige werksfeer en natuurlijk een goed salaris!

Hebben we nog steeds je aandacht? Maak dan snel jouw interesse bij ons kenbaar zodat we kunnen onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen aankomende zomer. Maak bovendien kans op kaarten voor Huntenpop!

Functie eisen

  • Je volgt een zorgopleiding (helpende, verzorgende IG, verpleegkundige, MMZ of HBO-V).

Inschaling

  • Een vakantiecontract van 17-06-2019 tot 09-09-2019, waarbij de contracturen in overleg worden bepaald.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • Een bruto uurloon tussen €9,78 en €13,09, waarbij inschaling afhankelijk is van je reeds opgedane ervaringen.
  • Een onregelmatigheidstoeslag.
  • Een leuk cadeautje na afloop van je vakantiewerk als dank voor jouw inzet.
  • Mogelijkheden voor een aansluitend bijbaantje.

Bijzonderheden

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0544-745201 of kom eens langs op één van onze locaties voor een kop koffie of om de werksfeer alvast te proeven! Je kunt natuurlijk ook kijken op onze website: www.careaz.nl

NB: Vermeld bij je sollicitatie altijd in welke periode je beschikbaar bent en in welke gemeente/locatie je het liefst wilt werken. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor WZC, PG of somatiek, vermeld dit dan ook in je sollicitatiebrief. https://www.careaz.nl/

Type Vacature
Intern nummer v18.0093
Organisatie Careaz
Locatie Careaz, diverse locaties
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 17-04-2019
Reageer voor 11-07-2019
Ingangsdatum 17-04-2019
Nummer 43246

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz