Vakantiekrachten
Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep maakt plannen en kijkt uit naar wat er komen gaat, zo ook naar de zomerperiode. Daarom zijn wij op zoek naar: 

Vakantiekrachten                                              
(Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein)

Onze organisatie en cliënten
De Baalderborg Groep biedt zorg aan kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en aan de ouder wordende cliënt. Naast begeleiding op onze locaties, bieden wij ook begeleiding en ondersteuning bij cliënten aan huis. Zo kun je bij ons kennismaken met veel verschillende doelgroepen!

Wat zoeken wij en wat breng jij mee?
Voor de aankomende zomerperiode (juni tot en met september) zoeken wij enthousiaste personen die de schouders eronder zetten om onze cliënten een goed leven te laten leven.
Je volgt een opleiding in de gezondheid- of welzijnszorg en hebt straks het 2e leerjaar van het MBO afgerond of je propedeuse behaald. Je bent een enthousiast persoon, je voelt je betrokken bij onze doelgroep en staat dan ook op alle mogelijke zorgmomenten voor ze klaar. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder en reageer.   

Wat hebben wij jouw te bieden?
Afhankelijk van je profiel en inzetbaarheid bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg. De zorg die je verleent is erop gericht cliënten daar waar nodig te ondersteunen, maar je helpt cliënten ook om binnen de mogelijkheden zelfstandig het maximale uit het leven te halen.
Uiteraard hoef je niet de hele vakantieperiode te werken, je kunt parttime aan het werk en in overleg is er veel mogelijk.
Afhankelijk van je inzetbaarheid en interesses bieden wij een contract voor tenminste drie maanden. Wil je naast je opleiding of studie ook werken in de zorg, bieden wij een jaarcontract. Als Assistent Ondersteuner ontvang je een bruto uurloon van minimaal € 11,42 bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld op.

Wat levert het je op?
Vakantiewerk in de zorg verbreedt je horizon! Wanneer je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt, is vakantiewerk een hele goede bevestiging. Binnen de Baalderborg Groep zijn er veel verschillende doelgroepen, zodat je alle vlakken van de zorg en begeleiding kunt ervaren.
Het levert je naast oriëntatie met de doelgroep of de werkzaamheden ook heel veel informatie en kennis op hoe je zelf acteert binnen een team. Je leert jezelf als persoon beter kennen, wat past wel en past niet bij jou als persoon. Je verrijkt je CV met een waardevolle studiegerichte praktijkervaring. Al met al, alleen maar positief!

Wil jij ook ontdekken of de Baalderborg Groep bij jou past?
Wacht dan niet langer en reageer snel. Bel of app naar 06-29661835, verstuur een mail naar [email protected] of solliciteer via ZorgSelect. Samen met jou gaan we kijken waar jij goed in bent en bij welke doelgroep jouw kwaliteiten het beste aansluiten.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het gebruikelijke om referenties op te vragen.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Flexbureau 06-29661835
Functie(s) Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 01-02-2022
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 107681
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep