Vakantiekrachten Beschermd Wonen en Activering Zwolle (4-36 uur)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Volg je op dit moment een zorggerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende vakantiebaan? Tactus zoekt voor de locatie Zwolle, Beschermd Wonen en Activering voor de zomerperiode een aantal vakantiekrachten.

Beschermd wonen en activering in Zwolle

Op de locatie Pannekoekendijk in Zwolle is de Zwolse afdeling van de sociale verslavingszorg gevestigd. Op deze locatie biedt Tactus, naast een hostelfunctie voor 26 cliënten, behandeling en begeleiding op medisch, psychisch en psychosociale terrein. Zo is er een dienstverleningsaanbod waarin begeleiding wordt geboden bij sociaal juridische vraagstukken van
cliënten. Ook is er een medische zorgunit en wordt medicatie verstrekt en kunnen cliënten in de gebruiksruimten op een veilige plek middelen gebruiken. Tevens is er in de inloop ruimte voor cliënten om een hapje te eten, elkaar te ontmoeten, koffie te drinken en activiteiten te ondernemen.

 

Functie eisen

Functie eisen

Ben je ten minste 3 weken beschikbaar in de zomerperiode en volg je de opleiding verzorgende IG, MMZ niveau 3 of 4, MBO-V, HBO-V of Social Work? Dan komen we graag in contact met jou!

Ervaring in de verslavingszorg is een pré, maar ook wanneer je geen ervaring hebt in de (klinische) verslavingszorg, vragen we je jouw interesse kenbaar te maken. 

Inschaling

Inschaling

Als vakantiekracht bij Tactus krijg je een vakantieovereenkomst of flexibele arbeidsovereenkomst (als je langer dan 6 weken beschikbaar bent) met een gemiddeld aantal uren per week. Je krijgt dus een vast maandsalaris, maar werkt de ene week misschien meer uren dan de andere. 

Inschaling vindt plaats op basis van relevante stage- of werkervaring.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-039
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zwolle, locatie Pannekoekendijk
Postcode 8021EX
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jacobine Cents, Verpleegkundige. Telefoonnummer 038-4556040
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Woonbegeleider
Publicatiedatum 26-02-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 07-04-2019
Nummer 43733
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg