Vakantiekrachten
Cosis

Lekker bijverdienen en zinvol werk? Boek je vakantiebaan bij Cosis!

Ben jij op zoek naar een leuke dynamische vakantiebaan, waarbij je lekker bij kunt verdienen, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons helpen bij de begeleiding en de verzorging van onze cliënten. Voor onze locaties in de provincie Drenthe en Groningen zoeken wij enthousiaste vakantiemedewerkers die in de periode juni tot en met september 2023 minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar zijn voor minimaal 16 uur per week. 

Wat vinden we belangrijk?

  • Je bent een echt mensen mens en wil deze vakantie graag iets betekenen voor cliënten met een verstandelijke en/of psychische beperking;
  • Je volgt op dit moment een zorggerichte opleiding of je hebt in het verleden een zorggerichte opleiding gevolgd;
  • We worden heel blij als je al enige ervaring (stage- of werkervaring) hebt opgedaan in de gehandicaptenzorg en/of GGZ-sector, maar als je dit jaar start met een zorggerichte opleiding en alvast ervaring wilt opdoen, ben je ook welkom;
  • Dag-, avond-, nacht en weekenddiensten komen jou goed uit deze vakantie, want die extra onregelmatigheidstoeslag komt jou goed van pas!

Wat heeft Cosis jou te bieden?

  • Extra ervaring in de zorg voor op jouw cv;
  • Een leerzame en betekenisvolle invulling van je vakantie, waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Lekker bij verdienen op een zinvolle manier! De inschaling is cao gehandicaptenzorg gerelateerd en afhankelijk van ervaring en functie-inhoud. 

Wat vragen wij van vakantiemedewerkers?

Jouw aanwezigheid deze vakantie doet ertoe! Want jij gaat deze vakantie een rol spelen bij de algemene dagelijkse levensbehoeften van onze cliënten. Wat je precies gaat doen hangt af van jouw opleiding en ervaring. Wat je ook gaat doen, je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken. Want jij bent wel in voor wat avontuur. En het is juist fijn als geen dag hetzelfde is! Je staat stevig in je schoenen en je hebt aan een half woord genoeg om te weten wat er moet gebeuren en daar ga je mee aan de slag.

Als vakantiemedewerker breng je veel tijd met de cliënt door. Met jouw rust zorg jij met je collega’s deze vakantie voor een vertrouwde en gezellige basis. Door je enthousiasme weet jij een gewone dag leuk te maken. Samen met jou genieten onze cliënten van de kleine dingen zoals een activiteit doen, een kort gesprekje voeren of een wandeling maken. Met al deze ervaringen in de pocket, kun jij straks mooie vakantieverhalen delen over het belangrijke werk in de zorg!

Reageer snel!

Wanneer je voor maandag 17 april 2023 reageert op deze vacature via de button 'solliciteren', maak jij kans op één van onze goed gevulde vakantiepakketten!

Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].

Type Vacature
Intern nummer 2023-2762
Organisatie Cosis
Locatie Cosis
Postcode 9405 BL
Stad Assen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 01-08-2023
Nummer 118386

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis