Vakantiekrachten facilitair ZGR Angeli Custodes Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Binnen ZGR Angeli Custodes in Raalte zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor de wasserij en de facilitaire diensten, gedurende de zomerperiode. 

Je verricht overdag je werkzaamheden, de avonden en weekenden heb je dus lekker voor jezelf om van je vakantie te genieten!

Wat verwachten we van jou?

Je bent minimaal 16 jaar, klantvriendelijk, flexibel en correct.

Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en wat natuurlijk héél belangrijk is: je weet van aanpakken!

Geef bij je motivatie duidelijk aan welke periode je (niet) beschikbaar bent en ook voor hoeveel uren en welke dagen. Afhankelijk daarvan kunnen wij inschatten of wij een match zijn.

Wanneer je bij meerdere locaties van onze organisatie gaat solliciteren en je hebt een voorkeur voor een bepaalde locatie, dan vragen wij je vriendelijk dit aan te geven.

Bij aanstelling

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Kathy Wolthuis, teamcoördinator ZGR Angeli Custodes, tel. 06-82710667
Functie(s) Vakantiewerk Facilitair
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-03-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 108882
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Ooit was deze woonzorglocatie aan de rand van Raalte een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde met passie voor hun patiënten zorgden. In het gebouw vindt u nog veel originele details, waaronder een prachtige kapel en kloostertuin, die aan de voorgeschiedenis van het pand herinneren. Dit maakt ZGR Angeli Custodes tot een unieke locatie waar sfeer, bezinning en professionele zorg samenkomen en waar bewoners en medewerkers met veel plezier wonen en werken. De locatie is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, waardoor er een comfortabele en sfeervolle woonomgeving is ontstaan, waar zorg op maat kan worden geleverd aan ongeveer 50 cliënten met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen. ZGR Angeli Custodes biedt tevens een warm thuis aan cliënten die vanwege een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Restaurant De Rik is de plek waar zowel cliënten, buurtbewoners en familie een gezonde maaltijd kunnen nuttigen en terecht kunnen voor een kopje koffie of anderen kunnen ontmoeten tijdens een gezellige activiteit. De locatie heeft daarnaast een eigen kapsalon en pedicure. Bij De Boerderij, direct naast Angeli Custodes, kunnen ouderen terecht voor dagbesteding. In de appartementen van De Scheper naast de locatie wordt via transmurale teams van ZGR thuiszorg geleverd.

Meer over ZGR