vakantiekrachten facilitair
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Gezocht: hartverwarmende collegas, flexwerkers én studenten!

Wil jij écht iets betekenen voor een ander en werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga in de zomer als vakantiekracht voor ons aan de slag of combineer je studie met een bijbaan bij ons. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring én je verdient nog leuk ook! 

Functie eisen

Je kunt aan de slag in verschillende functies, De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent. Ben je voor langere tijd beschikbaar? Dan bieden we je een bijbaan aan.

Inschaling

We zoeken enthousiaste collega's voor onderstaande functies. De salarissen zijn maximaal bruto uurloon op basis van 36 uur per week, conform CAO VVT.

  • Medewerker huishouding € 11,72 (FGW 10)
  • Medewerker afwas en keuken € 11,72 (FGW 10)
  • Huishoudelijke ondersteuning thuis WMO € 14,39 (FGW 17)
  • Medewerker bediening/ gastvrijheid € 15,48 (FGW 20)

Bijzonderheden

Solliciteren
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen!

Informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact op met afdeling werving en selectie via: [email protected] of via whatsapp: (06) 20 79 06 72.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk keukenassistent
Publicatiedatum 15-02-2022
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 108090

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis