Vakantiekrachten huishouding/keuken Stevenskamp Heeten
ZGR

Functieomschrijving

Voor de huishouding/keuken op de locatie Stevenskamp te Heeten zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten gedurende de zomerperiode.

Functie eisen

Je bent minimaal 16 jaar, klantvriendelijk, flexibel en correct.

Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en/of werken in de keuken en wat natuurlijk héél belangrijk is: je weet van aanpakken!

Geef bij je motivatie duidelijk aan welke periode je (niet) beschikbaar bent en ook voor hoeveel uren en welke dagen. Afhankelijk daarvan kunnen wij inschatten of wij je vakantiewerk kunnen bieden.

Wanneer je bij meerdere locaties van ZGR gaat solliciteren en je hebt een voorkeur voor een bepaalde locatie, dan vragen wij je vriendelijk dit aan te geven.

Inschaling

Vakantiekrachten vallen niet onder de CAO Verpleging Verzorging en Thuiszorg en kunnen daar geen rechten aan ontlenen. Zij ontvangen salaris volgens het wettelijk minimum loon.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

 

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenkamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marloes Verheij, telefoonnummer (0572) 381441
Functie(s) Vakantiewerk Facilitair
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk keukenassistent
Publicatiedatum 23-01-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 43166
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR