Vakantiekrachten huishouding Schuilenburg Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Voor diverse teams onze locatie Schuilenburg in Raalte, zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten in de huishouding gedurende de zomerperiode van week 28 tot en met 34 en dan met name week 32, 33 en 34.

Wat verwachten we van jou?

Je bent minimaal 16 jaar, klantvriendelijk, flexibel en correct.

Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en wat natuurlijk héél belangrijk is:
je weet van aanpakken!

Geef bij je motivatie duidelijk aan welke periode je (niet) beschikbaar bent en ook voor hoeveel uren en welke dagen. Afhankelijk daarvan kunnen wij inschatten of wij je vakantiewerk kunnen bieden.

Wanneer je bij meerdere locaties van ZGR gaat solliciteren en je hebt een voorkeur voor een bepaalde locatie, dan vragen wij je vriendelijk dit aan te geven.


Bij aanstelling

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie Schuilenburg in Raalte
Postcode 8103RB
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marloes Verhey, m.verhey@zgr.nl
Functie(s) Vakantiewerk Facilitair
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 19-03-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 58639
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Schuilenburg staat voor wonen, zorgen en leven, zo gewoon als mogelijk. Binnen Schuilenburg werken ZGR (Zorggroep Raalte) , Stichting Parabool en ouderinitiatief WI- RA werken met elkaar samen om bewoners te ondersteunen bij goed leven in eigen regie. ZGR biedt zorg en ondersteuning voor ouderen met een somatische of psychogeriatrische achtergrond. Stichting Parabool biedt zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. De WI-RA begeleidt jong volwassenen met autisme en andere co-morbiditeit. Binnen Schuilenburg hebben we restaurant "de Noaber", waar onze bewoners van ZGR iedere dag uit eten gaan, wat de sociale contacten bevorderd. Voor de zorg en ondersteuning van ouderen zoeken wij een Coördinerend Verpleegkundige, binnen team A. Team A bestaat uit een echtparenafdeling op de tweede etage met 15 appartementen en een kleinschalige woongroep op de derde etage met 8 appartementen.

Meer over ZGR