Vakantiekrachten in de wijk, Markelo/Diepenheim
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij een vakantiebaan in de zorg? Wijkverzorging Markelo/Diepenheim heeft een aantal mooie plekken beschikbaar

Ben jij klaar of bijna klaar met je opleiding en wil je deze vakantie een centje bijverdienen en ervaring op doen binnen de thuiszorg van team Markelo/Diepenheim? Solliciteer dan nu. Ook voor na je vakantieperiode zijn er mogelijkheden om in ons team te blijven werken.

Je werkt met name in de ochtenden of in de avonden. In afstemming met jouw beschikbaarheid kijken we naar de dagen die aansluiten. Deze kunnen doordeweeks en het weekend zijn. 

Spreekt jou dit aan? Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Wie ben jij

  •        Je bent op dit moment bezig met een opleiding in de ouderenzorg
  •        Je hebt ruime (stage)ervaring binnen de ouderenzorg 
  •        Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg 
  •        Jij biedt een luisterend oor en bent oplossingsgericht 
  •        Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

  •        Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  •        Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
  •        Samenwerking in professionele zorgteams 
  •        Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
  •        Beloning volgens CAO VVT 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!    

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, wijkverpleging
Postcode 7475AG
Stad Markelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-07-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109100

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland