Vakantiekrachten kliniek Enschede (4-36 uur)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Volg je op dit moment een zorggerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende vakantiebaan? Tactus zoekt voor de Johannes Wierhuis kliniek in Enschede voor de zomerperiode een aantal vakantiekrachten.

Johannes Wierhuis Enschede

Het Johannes Wierhuis (JWH/E) van Tactus Verslavingszorg in Enschede biedt specialistische zorg aan cliënten met ernstige verslavings- en andere ernstige psychiatrische problematiek. De kliniek is opgedeeld in 2 afdelingen, te weten; crisis/detox en de opnameafdeling. De afdeling wordt begeleidt door veelal verpleegkundigen. De verpleegkundigen worden aangestuurd door artsen, (klinisch) psychologen en verpleegkundig specialisten.

De doelgroep is erg divers: mensen met verschillende achtergronden en uiteenlopende leeftijden die allen kampen met een verslavingsprobleem. 

Heb je ervaring met het werken of stage(s) in de verslavingszorg, of wil je die ervaring juist graag opdoen? Dan is dit je kans om deze kliniek (en doelgroepen) van Tactus te leren kennen. 

 

Functie eisen

Functie eisen

Ben je ten minste 3 weken beschikbaar in de zomerperiode en volg je de opleiding verzorgende IG, MMZ niveau 3 of 4, MBO-V, HBO-V of Social Work? Dan komen we graag in contact met jou!

Ervaring in de verslavingszorg is een pré, maar ook wanneer je geen ervaring hebt in de (klinische) verslavingszorg, vragen we je jouw interesse kenbaar te maken. 

 

Inschaling

Inschaling

Als vakantiekracht bij Tactus krijg je een vakantieovereenkomst of flexibele arbeidsovereenkomst (als je langer dan 6 weken beschikbaar bent) met een gemiddeld aantal uren per week. Je krijgt dus een vast maandsalaris, maar werkt de ene week misschien meer uren dan de andere. 

Inschaling vindt plaats op basis van relevante stage- of werkervaring.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-037
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Raiffeisenstraat 40
Postcode 7514AM
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Erica Linthorst, het best per e-mail bereikbaar: hrmadvies@tactus.nl.
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 14-02-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 07-04-2019
Nummer 43730
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg